Beşiktaş maçı sonrası Türkiye genelinde internet yavaşlaması var

Kerim6789

Hectopat
Daha fazla  
Sinirden ötürü başlık hatası için özür dilerim.(Düzeltmiş olabilirlerde)

Beşiktaş ve ismini söylemek bile istemediğim takımın maçı sonrası Türkiye genelinde yavaşlama var. Nedenini bilen var mı?

Downdedector:

32072A1F-2CFC-4F52-9BB7-848E4D4103AE.png

Sinirden ötürü başlık hatası için özür dilerim.(Düzeltmiş olabilirlerde)

Beşiktaş ve ismini söylemek bile istemediğim takımın maçı sonrası Türkiye genelinde yavaşlama var. Nedenini bilen var mı?

Downdedector:

Eki Görüntüle 2362489

Ufak ufak hissettiriyor bende de sosyale girerken biraz sekteledi senin konuya girerken de öyle ama muhtemelen çoğu kişide yoktur.

Ben de saatlerdir inanılmaz çıldırdım bu internete. Modemi kapatıp açıyorum, hız testi yapıyorum her şey normal ama sörf yaparken sıkıntı var. Xbox'tan call of duty girdim, server latency hataları verip duruyordu, çıktım. Whatsapp'tan mesaj atıyorum, onda bile gecikme var. Yine bir şeyler yapıyor bu btk.

Ben de saatlerdir inanılmaz çıldırdım bu internete. Modemi kapatıp açıyorum, hız testi yapıyorum her şey normal ama sörf yaparken sıkıntı var. Xbox'tan Call of Duty girdim, server latency hataları verip duruyordu, çıktım. WhatsApp'tan mesaj atıyorum, onda bile gecikme var. Yine bir şeyler yapıyor bu BTK.

E yani Beşiktaş malum takımı yenemeyince uzun adam yaptı yapıcağını.

E yani Beşiktaş malum takımı yenemeyince uzun adam yaptı yapıcağını.
Canım kardeşim sence de saçmalamıyor musun? Maccabi ile konunun ne alakası olabilir?

Normalde 48-60 arası olan ping, 2 katına çıkmış durumda. Tabi ki devletten ve iss'lerden açıklama gelmez ama acaba sorunun kaynağını bulabilecek internet abileri var mı?

Dosya Ekleri

• Screenshot_1.png
    Screenshot_1.png
    164,2 KB · Görüntüleme: 18
VPN'e erişim sağlayamıyorum. Discord için kullandığım proxy çöktü. Bir sıkıntı var ama hayırlısı.

Beşiktaş maçına nasıl bağladınız bu durumu?

Canım kardeşim sence de saçmalamıyor musun? Maccabi ile konunun ne alakası olabilir?

Normalde 48-60 arası olan ping, 2 katına çıkmış durumda. Tabii ki devletten ve ISS'lerden açıklama gelmez ama acaba sorunun kaynağını bulabilecek internet abileri var mı?

Vallahi bilmiyorum aklımdan o geçti bir an. Saçmaladım biraz. Haklısınız.

VPN'e erişim sağlayamıyorum. Discord için kullandığım proxy çöktü. Bir sıkıntı var ama hayırlısı.

Beşiktaş maçına nasıl bağladınız bu durumu?

Vallahi sinirle öyle yazdım başlığada. Abarttım biraz.Konuyu takip etmiyeceğim.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı