Beşiktaş'ın gidişatı nasıl?

2. olma ihtimali var Vodafone park adı yakında gidecek Qatar almaya çalışıyor olursa iyi olur. Onlar 100 milyon euro önerdi 4 yıl için biz 200 milyon yapmaya çalışıyoruz oradan güzel bir geliş olur. Kaleci, bek ve forvet eksiği var. Mert 2 yıl idare eder Ersin gidebilir genç oyuncular aldı ama hepsi Türk fazla değerlenmez. Yabancı genç muleka var o gelişirse iyi ama çok pozisyon kaçırdı bir maçta. Tayyip takımda tutulmalı iyi bir gidişatı var. Ama 1. olmaz bu yıl toparlanamaz. 2 olabilir. Diğer yıl içinse Galatasaray yaşlı takımı kurdu icardi zaten kiralık geri gelmek istemez psg maaşının büyük bir kısmını karşılıyor diye burada Muslera zaten gidici yaşlandı 2 yıla emekli olur ya da çok iyi performans gösteremez. Fener parayı nereden buluyor anlamadım onlar için yorum yok.
Galatasaray şu anki Nef stadı için Qatar'dan 100 istedi vermediler size mi 200 vericekler?
 
Josef ve Ghezzal'in eksikliği çok hissediliyor. Dele kendini bulamadığı için 10 numara eksikliği de cabası.
Amir alınınca önliberoda verimli olur umarım. Ghezzal de yavaş yavaş oyuna girer.
Mert
Tayfur, Talha, Saiss, Masuaku
Amir
Ghezzal, Gedson, Dele, Cenk
Aboubakar

Bu sezonu böyle geçiririz. Derbileri kazanırsak ilk 2 sırada olabiliriz.
 
Evet Beşiktaş hakkındaki düşünceleriniz. Sizce nasıl bir gidişatı var?
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
 
İyi değiliz hocam, dün oynanan maçta görmüşsündür. Takıma bek alınmadan hiçbir yol kat edemeyiz. Galibiyet serisi yakalamıştık ancak, son 5 maç performansı yine de beni tatmin etmedi.
Karagümrük sahaya iyi yerleşip iyi top oynadı. Tabi geçen haftayı bay geçip dinlendiler.
Bek ihtiyacından önce önlibero vardı. Onu da bugün hallediyorlar. Konya'dan Amir alındı.
Gedson'un önü arkası sağlam olunca olağanüstü faydasını göreceğiz.
Amir, Gedson ikilisi çok can yakar. Tabi önlerinde Dele de kendine gelirse ve sağdan Ghezzal'in katkısı ile çok daha akışkan oyunumuz olacak diye bekliyoruz.
 
Karagümrük sahaya iyi yerleşip iyi top oynadı. Tabii geçen haftayı bay geçip dinlendiler.
Bek ihtiyacından önce önlibero vardı. Onu da bugün hallediyorlar. Konya'dan Amir alındı.
Gedson'un önü arkası sağlam olunca olağanüstü faydasını göreceğiz.
Amir, Gedson ikilisi çok can yakar. Tabii önlerinde Dele de kendine gelirse ve sağdan Ghezzal'in katkısı ile çok daha akışkan oyunumuz olacak diye bekliyoruz.

İnşallah hocam, Dele daha da iyileşirse çok güzel işler yapacağımızı düşünüyorum.
 
Beşiktaş maçlarını hiç kaçırmadan izlerim. Birincisi muleka denen bir adam var yani bilmiyorum kör bir insan görür ama Şenol Güneş nasıl göremiyor da onu oynatıyor? O varsa Beşiktaş zaten direk 1 kişi eksik oynuyor. Takımda iştahla oynayan 2 kişi var. Biri cenk tosun biriside gedson Fernandes. Şuan gitse Anadolu takımında oynuyamacaklar yedek oturacaklar listesi;
1- Nkoudu
2- Atiba(yaştan dolayı)
3- Necip uysal
4- Muleka
5- Wellington
6- Dele alli
7- Umut meraş
Sence bu takım GS ve FB varken ilk ikiye girer mi? 5 Galibiyet serisinde hakedilen tek maç Alanya maçı. Kayseri bizi ezdi,konya bizi ezdi ama kazandık. Acilen yönetimin istifa edip şu Şenol Güneşin de emekliliğini kabul etmesi lazım.
 
Beşiktaş maçlarını hiç kaçırmadan izlerim. Birincisi muleka denen bir adam var yani bilmiyorum kör bir insan görür ama şenol güneş nasıl göremiyor da onu oynatıyor? O varsa Beşiktaş zaten direk 1 kişi eksik oynuyor. Takımda iştahla oynayan 2 kişi var. Biri cenk tosun biriside gedson fernandes. Şu an gitse Anadolu takımında oynayamacaklar yedek oturacaklar listesi;
1- nkoudu.
2- atiba(yaştan dolayı)
3- necip uysal.
4- muleka.
5- wellington.
6- dele alli.
7- umut meraş.
Sence bu takım GS ve fb varken ilk ikiye girer mi? 5 galibiyet serisinde hakedilen tek maç Alanya maçı. Kayseri bizi ezdi, Konya bizi ezdi ama kazandık. Acilen yönetimin istifa edip şu şenol güneşin de emekliliğini kabul etmesi lazım.

Konya nerede ezdi sadece yerdeki çimleri ezdi Mert'in kazmalığı yüzünden dakika 1 gol yendi. O maçı Beşiktaş hak etti Kayseri'yi bilemem izlemedim.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı