Beslenme, spor ve uyku olmadan kaslanmak mümkün mü?

Freakasd

Centipat
Daha fazla  
Geçen yaz bir arkadaşla şakasına kolumuzu falan sıkıyorduk. Gayet yasina göre normaldi. Bilek güreşi falan yapınca yeniyordum. Sonra okul başladı. Benimle hemen hemen aynı gitmeye basladi ve şu anda beni yok eder. Karın, kol bacakları aşırı kaslandı ve güclendi. Beslenmesi ve uykusu cok duzensiz ama nasıl oldu bilmiyorum. Özellikle bacaklari kiyafetle bile çok çok belli oluyor. Boyum gereği bende kas gözükmez ama yasitlarim arasinda bana yakın olan bile yokken onun böyle olması cok sasirtti. Biyolojik olarak mümkün mü bu? 1 gram bile spor yapmıyor.

Mümkün değil ancak steroid ile mümkün olur fakat ona da kolay kolay ulaşabileceğini sanmıyorum.

Beslenme, spor ve uyku olmadan sadece rüyanızda kaslanabilirsiniz. Onda da kaslanamazsınız çünkü düzenli uyumadığınız için büyük ihtimal rüya görmezsiniz.
Arkadaşınızın kaslanmasının bir çok sebebi olabilir. Bu sebepler sizin için de geçerli olabilir. Normalde iştahsız olabilir ama spora başlayıp enerji harcadıkça daha çok yemiş olabilir. Spora başlayan herkes durumun suyunu çıkarıp bir şeyleri gram gram tüketiyorlar ama dünyanın (bir seviyeye kadar) en gereksiz mevzusu. Arkadaşınız çok yürüyor olabilir. Ben de hiç spor yapmam ama bacaklarım taş gibidir çünkü günde 1 saat işe giderken yüksek tempoda yürürüm. Arkadaşınız spor yapmıyordur ama çalıştığı iş ağır bir iştir vs. vs. Bunlar gibi bir çok sebebi olabilir.

Mümkün değil ancak steroid ile mümkün olur fakat ona da kolay kolay ulaşabileceğini sanmıyorum.
Hayır steroid ya da ek gıda kullanmıyor.
İnşaatta çalışıyordur.
Öğrenci bu yüzden calismiyor
Ben yürürken bacaklarım kırılcak gibi hissederim. 180' im ve 62 kiloyum ama garip bi şekilde celimsiz falan değilim. O da 170 ve 67 kilo ama yağda yok çocukta garip bir şey.

Spor yapmıyor, inşaatta çalışmıyor, steroid almıyor, beslenmiyor e ne yapıyor bu çocuk, kasların durduk yere gökten inecek hali yok ya?

Ayni evde mi yasiyorsun ? Sana her seyi soyleyecek degil ya ?

Spor yapmıyor, inşaatta çalışmıyor, steroid almıyor, beslenmiyor e ne yapıyor bu çocuk, kasların durduk yere gökten inecek hali yok ya?
Beslenmiyor derken dikkat etmiyor. Hayvan gibi yiyor ama çikolata gofret döner bu şekilde.
Ayni evde mi yasiyorsun ? Sana her seyi soyleyecek degil ya ?
Günün cok büyül bir kısmı birlikte geciyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…