BESYO okunur mu?

820844

Picopat
Arkadaşlar 12. sınıfa geçtim, Anadolu lisesinde dil bölümü okuyorum amacım İngilizce öğretmeni olmak. Derslerim de gayet iyi ama son zamanlarda BESYO'ya merak saldım. Spor yapmayı çok seviyorum ve 4 yıl üniversitede rahat olacağımı, sınavlarla değil de fizigimle yarisacagimdan eğlenceli bir hayat geçirmek istiyorum. İnek gibi çalışıp İngilizce öğretmeni olacağıma spor yapıp eğlenip beden eğitimi öğretmeni olsam mantıklı mı sizce? TYT düşük bir puan alsam parkuru geçsem olur zaten.

Yani konuşmandan bana çok ders çalışmak istemediğinden yapmak istiyormuşsun gibi bir vibe aldım, düşük puan filan demişsin. Seviyorsan merak saldıysan olur tabii. Zaten ülkede 1 ay sonrasını kestiremediğimiz için çok konuşamıyoruz bu konuları.

Yani konuşmandan bana çok ders çalışmak istemediğinden yapmak istiyormuşsun gibi bir vibe aldım, düşük puan filan demişsin. Seviyorsan merak saldıysan olur tabii. Zaten ülkede 1 ay sonrasını kestiremediğimiz için çok konuşamıyoruz bu konuları.

Evet ders çalışmayı sevmiyorum. Bana 2 saat koş desen zor gelmez ama 5dk çalismak zor geliyor ondan.

Son düzenleyen: Moderatör:
Evet ders çalışmayı sevmiyorum. Bana 2 saat koş desen zor gelmez ama 5dk çalismak zor geliyor ondan.
BESYO kendini geliştirme ister.
Kamu da KPSS ile atanacaksın veya mülakata gireceksin
Özelde kendini göstereceksin iyi yer bulacaksın.
Çalışması uzaktan kolay gözüken lakin zor bir meslek
Ablam Cerrahpaşa spor antrenörü mezunu hocam. İyi yerden mezun olup Golden gym de bile çalıştı şuan kamuda dert üstüne dert çekiyor

BESYO kendini geliştirme ister.
Kamu da KPSS ile atanacaksın veya mülakata gireceksin
Özelde kendini göstereceksin iyi yer bulacaksın.
Çalışması uzaktan kolay gözüken lakin zor bir meslek
Ablam Cerrahpaşa spor antrenörü mezunu hocam. İyi yerden mezun olup Golden gym de bile çalıştı şuan kamuda dert üstüne dert çekiyor
Kamuda ne iş yapıyor

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı