Beta BIOS'tan eski sürüme nasıl dönülür?

Mehmet18

Hectopat
Daha fazla  
Arkadaşlar BIOS'u bir güncelleyim dedim bugün fakat yanlışlıkla beta sürüme güncellemişim. Ben ondan bir önceki stabil sürüme geçmek istiyorum bu mümkün müdür ve geçerken aynı işlemimi yapacağım güncellediğim gibi.

Son düzenleyen: Moderatör:
BIOS indirdiğin yer de açıklama var mı bakman lazım. Mesela ASUS TUF serisi anakartım da bende kullanmıştım beta BIOS orada açıklaması vardı beta BIOS yüklediğinizde önceki sürümlere geçemezsiniz diye. Sizde de öyle bir durum varsa yeni BIOS çıkmasını beklemeniz gerekiyor diye biliyorum. Bir de eğer kısa süre önce çıkmadıysa biraz araştırın bir sorunla karşılasan var mı vs diye. Yoksa yeni sürümü bekleyebilirsiniz.

BIOS indirdiğin yer de açıklama var mı bakman lazım. Mesela ASUS TUF serisi anakartım da bende kullanmıştım beta BIOS orada açıklaması vardı beta BIOS yüklediğinizde önceki sürümlere geçemezsiniz diye. Sizde de öyle bir durum varsa yeni BIOS çıkmasını beklemeniz gerekiyor diye biliyorum. Bir de eğer kısa süre önce çıkmadıysa biraz araştırın bir sorunla karşılasan var mı vs diye. Yoksa yeni sürümü bekleyebilirsiniz.

Açıklama göremedim ben.

Dosya Ekleri

• 20210630_225123.jpg
    20210630_225123.jpg
    161,2 KB · Görüntüleme: 54
Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı