Beta Plus Teknoloji güvenilir mi ?

Fatihakgl

Hectopat
Makaleler
1
Daha fazla  
Merhaba arkadaşlar, iyi forumlar Beta Plus teknoloji güvenilir mi? Dell Alienware AW2524HF satın alacağım ama çok kötü yorumlar vardı, daha önce alışveriş yapan oldu mu?

Ama arkadaşlar inanılmaz kötü geri dönüşler var hatta Gaming gen ile görüştüm yan kuruluşumuz dediler ama Google yorumları şikayet var vs çok kötü yorumlar var daha önce tecrübe eden arkadaşlar oldu mu acaba?
Konuştuğunuz kişinin de herkes gibi yanlış anladığını düşünüyorum. Kötü yorum olan "Beta plus teknoloji" ama gaming gen tr'nin şirket adı bu değil.

Hakkımızda kısmı paylaşılmış. Aha düzeltme gelmiş diye ummuştum ama hata devam etmiş. (Okumuyoruz efenim okumuyoruz)

Gaming.gen.tr'nin gerçek ismi "Beta Oyun Teknoloji Anonim Şirketi"
gaming.gen.tr niye bu durumu düzeltmiyor anlamıyorum. İsim benzerliği yüzünden para kaybettikleri kesin.

Konuştuğunuz kişinin de herkes gibi yanlış anladığını düşünüyorum. Kötü yorum olan "Beta plus teknoloji" ama gaming gen tr'nin şirket adı bu değil.

Hakkımızda kısmı paylaşılmış. Aha düzeltme gelmiş diye ummuştum ama hata devam etmiş. (Okumuyoruz efenim okumuyoruz)

Gaming.gen.tr'nin gerçek ismi "Beta Oyun Teknoloji Anonim Şirketi"
gaming.gen.tr niye bu durumu düzeltmiyor anlamıyorum. İsim benzerliği yüzünden para kaybettikleri kesin.
Yanlış bilgi vermişim.
Adresler aynı olduktan sonra Çerez Politikası kısmında Beta plus'ı gördüm. Bir sürü kötü yorum ve görüntüler gördükten sonra insanın alası gelmiyor.

Gaming.gen.tr üzerinden klavye ve kulaklık aldım ve baya memnunum.
İyi bir ünü var bu sitenin. Ama Beta plus'ın ünü çok kötü. Belki de sorunlu ürünleri geri alıp beta plus üzerinden satıyorlardır. Hakkımızda kısmında Beta oyun ama çerezler kısmı Beta plus. Tuhaf.

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Geri
Yukarı