ASUS VP249QGR Beta Plus Teknoloji satıcısı güvenilir mi?

Pyfizz

Hectopat
Yer
Dünya
İyi akşamlar. 15 Aralık tarihinde Asus VP249QGR isimli monitörü satın alacağım. Satıcı ile ilgili birkaç araştırma yaptım ve çok fazla şikayetin olduğunu gördüm. İade almama gibisinden çok fazla sorun yaşanmış. Hepsiburada sitesinde ürünün yorumları çok iyi, kötü yorum çok az var. Lakin ben de sorun olur diye korkuyorum. Sorun yaşarsam ve iade vb. talep ettiğimde almazlarsa geri çevirirlerse ne gibi yollara başvurmalıyım?

Lakin şikayetlere baktığımda Hepsiburada sitesinden alınan birçok ürün bile iade edilmemiş. Sizce durum mahkemeye kadar gider mi?

Son istatistiklere göre TR'nin en çok alışveriş yapılan 2. e-ticaret sitesinden bahsediyoruz. Elbette problemler olacak. Hepsiburadaya güvenmiyorsan N11 ve Gittigidiyor daha kalitelidir. Ama kesinlikle İtopya, İncehesap gibi sitelerden alma.

Kardeşim bir de bu ölü piksel şans işi kimisinde çıkmaz kimisinde çıkar ve bence de Hepsiburada gibi bir yerde iade edersin ama uğraştırıcı bir de o var

Son istatistiklere göre TR'nin en çok alışveriş yapılan 2. e-ticaret sitesinden bahsediyoruz. Elbette problemler olacak. Hepsiburadaya güvenmiyorsan N11 ve Gittigidiyor daha kalitelidir. Ama kesinlikle İtopya, İncehesap gibi sitelerden alma.
Her yerde bu fiyata aynı satıcı. Zaten Hepsiburada'ya güvenim çok. Lakin benim korktuğum satıcı.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı