Beta sürüm BIOS kullanılır mı?

Arkadaşlar başlıkta da belirttiğim gibi ASUS Prime X670-P anakartım var beta sürüm BIOS çıkmış. Yüklememde herhangi bir sorun olur mu? Sistemi yeni satın aldım.
Merhaba,
Ben dün akşam bu sürümü kurdum ve sıkıntı yaşamadım inşallah olmaz :)

Arkadaşlar son durum nedir ASUS anakartlarda ? 7600X işlemci ve X670E-F aldım henüz kutusunu açmadım. Bu yanma problemlerinden dolayı insan çekiniyor açıkcası. Muadil modellerde böyle bir durum yoksa MSI ile değiştirmeyi düşünüyorum.

Arkadaşlar son durum nedir ASUS anakartlarda ? 7600X işlemci ve X670E-F aldım henüz kutusunu açmadım. Bu yanma problemlerinden dolayı insan çekiniyor açıkcası. Muadil modellerde böyle bir durum yoksa MSI ile değiştirmeyi düşünüyorum.
Diğer anakart markalarıda güncelleme getirdi fakat Asus beta version olarak çıkardığı için mesuliyet kabul etmiyor. Güncellemeden sonra işlemci ve anakartın yanarsa garanti kapsamına girmiyor saçma bir şekilde. Resmen başlarından savdılar müşterileri.

Yıllardır ASUS almak için 3-5 fazla verirdim. Artık bu hamleden sonra benim için bitmiştir. Anakartı iade edip, üstüne 1-2 bin fazla verip MSI Carbon alacağım.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı