N11 üzerinde 150 TL kuponum mevcut. Şikayetvar üzerinden baktığımda ise şikayetler aşırı fazla. Araştırırken gaming.gen.tr ile aynı firma olduğunu okudum.Gaming.gen.tr'yi güvenilir olarak biliyordum ama Betaplus'ın yorumlarında hatalı ürün olması durumunda iade almadıklarını vs. gördüm. Cevaplarınızı bekliyorum.
İyi akşamlar hocam, teknoloji şans işi kimseyi kötülemiyorum tabi. Elinizden geldiğince Amazon.com.tr'den(çok suistimal edilmiş olacak ki Amazon'da son zamanlarda 30 günü aşan iadelerde firmayla iletişime geçilmesini söylüyor fakat yine de Amazon'dan alınmalı diyorum) almaya yoksa farklı model bakmaya hiç olmadı Hepsiburada'dan (satıcılara dikkat yine) veya güvenilir, iade alan yerleri iyice araştırmalısınız. Başımdan geçen olay kısaca: Acer VG240Y pbiip monitör iade sorunu
İyi akşamlar forumdaşlarım, 22 Haziran'da monitörü teslim aldım. Az önce film izlemek için açmıştım ki aşırı bir takılma ve pikselleşme mevcut: Şimdi de sıfır ürünü, garantiye yollayacağız...OYY OY 4k videoda sıkıntı yok ama FullHD (1080) veya aşağısı çözünürlükte video oynatınca, işkence...
Bence MSI modeli iyidir ama @LaMorte kendini böyle konulara adamış birisi gerçekten çok iyi yorumlar yapıyor onun da fikrini almanızda fayda var. Yeri gelince beni de bilgilendirip, öneriler yapıyor. Ayrı olarak teşekkürlerimi sunuyorum 🙌