Syeux
Hectopat
Hocam tavsiyeniz için ve @LaMorte hocama da şimdiden teşekkür ederim.Bence MSI modeli iyidir ama @LaMorte kendini böyle konulara adamış birisi gerçekten çok iyi yorumlar yapıyor onun da fikrini almanızda fayda var.
Yeri gelince beni de bilgilendirip, öneriler yapıyor. Ayrı olarak teşekkürlerimi sunuyorum![]()
Hocam tavsiyeniz için ve @LaMorte hocama da şimdiden teşekkür ederim.
Yaa şımartmayın beniBence MSI modeli iyidir ama @LaMorte kendini böyle konulara adamış birisi gerçekten çok iyi yorumlar yapıyor onun da fikrini almanızda fayda var.
Yeri gelince beni de bilgilendirip, öneriler yapıyor. Ayrı olarak teşekkürlerimi sunuyorum![]()
Yaa şımartmayın beni.
Son görüşünüzü merakla bekliyorum hocamYaa şımartmayın beni.
İyi bir yer kazanırsam şak diye koyacağım ama sınav var. Seneye görüşelimYaşınızı sorabilir miyim, üniversitede okuyorsanız okuduğunuz bölümü? Çok merak ettim
Kesin bir şey diyemeyeceğim. MSI IPS panel monitörlerinin siyah tekdüzeliğini seviyorum.Son görüşünüzü merakla bekliyorum hocam![]()
O halde tercihim MSI olacak (Ne kadar İnnolux firmasını sevmesem de, ona karşı önyargımı kırmaya çalışıyorum.)Kesin bir şey diyemeyeceğim. MSI IPS panel monitörlerinin siyah tekdüzeliğini seviyorum.
Ama şimdi kafanızı karıştırayım.
Bu bütçe içinde genellikle bu monitörü öneririm. LG 27GL850-B ile aynı paneli kullanıyor (arka aydınlatmalar nedeniyle 27GL850 daha önde ama bu model de iyi). Ancak 27GL850'nin kötü bir siyah tekdüzeliği olduğu için kafamı karıştırıyor.![]()
Acer Nitro VG272UP (UM.HV2EE.P01) Monitör
Acer Nitro VG272UP Monitör UM.HV2EE.P01 detaylı özelliklerini inceleyin, benzer ürünlerle karşılaştırın, ürün yorumlarını okuyun ve en uygun fiyatı bulun.www.epey.com
Bu monitöründe %90 ARGB hacmi var (RTİNGS ölçümlerine göre) ve IPS panellerde gördüğüm en başarılı siyah tek düzeliğe sahip (ölü bir siyah değil ama homojen olduğu için RTİNGS de yüksek puan vermiş.![]()
ViewSonic VX2758-2KP-MHD Monitör
ViewSonic VX2758-2KP-MHD Monitör detaylı özelliklerini inceleyin, benzer ürünlerle karşılaştırın, ürün yorumlarını okuyun ve en uygun fiyatı bulun.www.epey.com
Kafamda dert olmasin, iade ile uğraşmak istemiyorum derseniz VX2758 öneririm.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.