Başlığa ne yazacağımı tam bilemedim ve aklıma ilk geleni yazdım çok düşünmeden, eğer ki bu ne saçma başlık diye düşündüyseniz sebebi bu.
Breaking Bad'i izleyeli uzun zaman oldu ve bayağı beğenmiştim. Sonrasında Jesse'yi anlatan filmi (adını tam hatırlamıyorum ama anlayan anlamıştır zaten) de izledim, sıkılmadım ama biraz gereksiz gelmişti sanki olmasa da hiçbir şey kaybetmezmişiz gibi bir hisse kapılmıştım.
Sonrasında durağım tabii Better Call Saul oldu, ama arada çok sağlam ara verdim. Yine de çok ümitliydim, sevdiğimiz karakterlerin geçmişini izleyecek olma fikri hoşuma gidiyordu ve başladım izlemeye. İlk bölümler sıkıldım, pek bir şey olmadı ancak Breaking Bad de böyledi zaten, ileride açılırdı kesin. Dedikten sonra yavaş yavaş izledim, 1 ayda 7-8 bölüm izledim ve hala beklediğim derecede keyif almıyorum izlerken. İleride güzelleşeceğine dair şüphem yok ama, bu ilerisi ne kadar uzakta izleyen arkadaşlardan öğrenmek istediğimden açtım aslında konuyu. Temponun ve yaşanan olayların arttığı, dizinin açıldığı kısım ne zaman geliyor yaklaşık? Bu kadar yazdım ama belki de herkes tarafından ilk bölümden itibaren çok sevilmiştir öyleyse benlik değildir muhtemelen. Ancak genel olarak başlangıçta benim gibi düşünenler, bitirdiyseniz ne zaman güzelleşiyor dizi?
YouTube'da arada Shorts'lar çıkıyor karşıma, sezon sezon puanlıyor işte. Üstte sezon, altta da verdiği tepkiler. Homelander “perfect” falan diyor işte, biliyorsunuzdur. Orada ilk 2 sezonun kötü kalanlarının iyi olduğunu görünce acaba diğer insanlar da mı böyle düşünüyor diye aklıma takıldı o yüzden konuyu açtım.
Umarım gereksiz detaya girerek sıkmamışımdır okuyanları. Eğer buraya kadar dayanabildiyseniz, cevaplarınızı bekliyorum.