Önemli Biri Centipat Katılım 12 Ekim 2021 Mesajlar 148 Çözümler 2 18 Haziran 2023 #1 Sürprizbozan: Önceki Anket Breaking Bad vs Better Call Saul Birbirinden güzel 2 Netflix dizisi. www.technopat.net 18 Kasım 2021 tarihinde, BCS dizisi tamamlanmadan önce böyle bir anket açmıştım ve çoğunluk Breaking Bad dizisini seçmişti. Şimdi her iki dizi de tamamen bitmiş olduğuna göre yeniden soruyorum.
Sürprizbozan: Önceki Anket Breaking Bad vs Better Call Saul Birbirinden güzel 2 Netflix dizisi. www.technopat.net 18 Kasım 2021 tarihinde, BCS dizisi tamamlanmadan önce böyle bir anket açmıştım ve çoğunluk Breaking Bad dizisini seçmişti. Şimdi her iki dizi de tamamen bitmiş olduğuna göre yeniden soruyorum.
Olga666 Kilopat Katılım 11 Aralık 2020 Mesajlar 5.218 Çözümler 28 18 Haziran 2023 #2 Breaking Bad'i 2, BCS'yi 1 kere izledim son kararım BCS. Dizinin ritmi bana daha uygun. Özellikle son sezonu acayip acayip beğendim. Hala aklımda.
Breaking Bad'i 2, BCS'yi 1 kere izledim son kararım BCS. Dizinin ritmi bana daha uygun. Özellikle son sezonu acayip acayip beğendim. Hala aklımda.