Breaking Bad vs Better Call Saul

Hangisi daha iyi?

• Breaking Bad

• Better Call Saul

Sonuçları sadece ankete oy verdiğinizde görebilirsiniz.
Ben ikisini de izledim. Oyumu Better Call Saul'dan yana kullanıyorum. BCS ilk sezonu çok sıkıcı ama sonraki sezonları Breaking Bad'dan bana göre daha heyecanlı ve sürükleyici.

Eminim ki bir sürü kişi gelip Better Call Saul izlemeden Breaking Bad diyecek. Ben ikisini de seviyorum. İkisi de birbirlerini tamamlar nitelikteler. Breaking Bad'in Lore'u, Better Call Saul'da. İkisi de mükemmel filmler. Kıyaslayarak nereye ulaşmaya çalışıyorsunuz anlamıyorum.

Eminim ki bir sürü kişi gelip Better Call Saul izlemeden Breaking Bad diyecek. Ben ikisini de seviyorum. İkisi de birbirlerini tamamlar nitelikteler. Breaking Bad'in Lore'u, Better Call Saul'da. İkisi de mükemmel filmler. Kıyaslayarak nereye ulaşmaya çalışıyorsunuz anlamıyorum.
İkisinide izledim karşılaştırıyoruz can sıkıntısı işte😅.

İkiside çok iyi. Şıklarda ikisi olsaydı onu işaretlerdim ama ayrı olduğu için breaking bad diyorum. En sevdiğim diziler sıralaması yapsam ilk ikisi bu olurdu. Sırf better call saul breaking badin spin-off diye değil. Gerçekten çok kaliteli yapım.

İkisi de son derece kaliteli yapımlar ve 5 tane favori dizini say deseler düşünmeden 2'sini de yazarım. BB'de tanıdığımız karakterlerin detaylarına BCS'de ulaşmak çok keyifli oluyor. Ben seçim yapamıyorum, ikisini de izleyin :D

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı