cHHilaaa Decapat Katılım 19 Aralık 2022 Mesajlar 54 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Eylül 2023 #1 Better Discord'da tema önerisi var mı? Son düzenleyen: Moderatör: 8 Eylül 2023
maxiuss Centipat Katılım 13 Ağustos 2023 Mesajlar 164 Çözümler 5 8 Eylül 2023 #2 Alexis Modern Discord fena değildir hocam, tabii göz zevkinize bağlı biraz da. Ben Windows XP temasını indirmiştim, tatlı gelmişti hoşuma gitmişti. Synthwave 84' var adı üstünde synthwave temalı, onlar güzeldir bana göre.
Alexis Modern Discord fena değildir hocam, tabii göz zevkinize bağlı biraz da. Ben Windows XP temasını indirmiştim, tatlı gelmişti hoşuma gitmişti. Synthwave 84' var adı üstünde synthwave temalı, onlar güzeldir bana göre.
micheal owen Kilopat Katılım 30 Ekim 2021 Mesajlar 3.490 Çözümler 47 Yer Istanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Eylül 2023 #3 Better Discord yasak diye biliyorum tavsiye etmem hocam.
tahsns Hectopat Katılım 19 Ağustos 2022 Mesajlar 1.408 Çözümler 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Eylül 2023 #4 Ben dark matter kullanıyorum. Siyah renkli roller zor gözüküyor ama. Discord+ da iyidir.
micheal owen Kilopat Katılım 30 Ekim 2021 Mesajlar 3.490 Çözümler 47 Yer Istanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Eylül 2023 #5 tahsns dedi: Ben Dark matter kullanıyorum. Siyah renkli roller zor gözüküyor ama. Discord+ da iyidir. Genişletmek için tıkla... Komik olan nedir açıklar mısınız? Bunu araştırırsanız bu 3.parti uygulamanın yasak olduğunu anlayabilirsiniz.
tahsns dedi: Ben Dark matter kullanıyorum. Siyah renkli roller zor gözüküyor ama. Discord+ da iyidir. Genişletmek için tıkla... Komik olan nedir açıklar mısınız? Bunu araştırırsanız bu 3.parti uygulamanın yasak olduğunu anlayabilirsiniz.
sukuterkopke Hectopat Katılım 4 Temmuz 2022 Mesajlar 2.828 Makaleler 1 Çözümler 46 Yer Sinop Daha fazla Cinsiyet Diğer 8 Eylül 2023 #6 micheal owen dedi: Better Discord yasak diye biliyorum tavsiye etmem hocam. Genişletmek için tıkla... Birisine ekran görüntüsü gönderirsen ve şikayet edilirsen yasaklanıyorsun, onun dışında kullanılır.
micheal owen dedi: Better Discord yasak diye biliyorum tavsiye etmem hocam. Genişletmek için tıkla... Birisine ekran görüntüsü gönderirsen ve şikayet edilirsen yasaklanıyorsun, onun dışında kullanılır.
K k4moncik Hectopat Katılım 26 Aralık 2020 Mesajlar 2.410 Çözümler 11 8 Eylül 2023 #7 Better DC ban yedirtmiyor mu?
282742 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 14 Ekim 2019 Mesajlar 3.690 Makaleler 2 Çözümler 18 8 Eylül 2023 #8 micheal owen dedi: Komik olan nedir açıklar mısınız? Bunu araştırırsanız bu 3.parti uygulamanın yasak olduğunu anlayabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Discord'un kimin BD kullanıp kullanmadığı inan umrunda bile değil.
micheal owen dedi: Komik olan nedir açıklar mısınız? Bunu araştırırsanız bu 3.parti uygulamanın yasak olduğunu anlayabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Discord'un kimin BD kullanıp kullanmadığı inan umrunda bile değil.
umutxdd Hectopat Katılım 27 Temmuz 2022 Mesajlar 1.530 Makaleler 2 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Eylül 2023 #9 Better Discord cidden yasak bu arada. Fakat rapor yemediğiniz sürece ban yiyeceğinizi sanmıyorum. Yaklaşık 1 sene kullanmıştım ben de
Better Discord cidden yasak bu arada. Fakat rapor yemediğiniz sürece ban yiyeceğinizi sanmıyorum. Yaklaşık 1 sene kullanmıştım ben de
tahsns Hectopat Katılım 19 Ağustos 2022 Mesajlar 1.408 Çözümler 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Eylül 2023 #10 micheal owen dedi: Komik olan nedir açıklar mısınız? Bunu araştırırsanız bu 3.parti uygulamanın yasak olduğunu anlayabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Komik olan bir şey yok. 3 yıldır kullanıyorum ne ban yedim ne de uyarı. Ban atmaları çok zor bir ihtimal. Ondan attım emojiyi.
micheal owen dedi: Komik olan nedir açıklar mısınız? Bunu araştırırsanız bu 3.parti uygulamanın yasak olduğunu anlayabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Komik olan bir şey yok. 3 yıldır kullanıyorum ne ban yedim ne de uyarı. Ban atmaları çok zor bir ihtimal. Ondan attım emojiyi.