BetterMC Forge 1.18.2 Minecraft çökmeye başladı

SoraSensei

Centipat
Daha fazla  
Ben günlerdir modlu şekilde Minecraft oynuyordum. Oynarken oyundan attı bir anda tekrar girip dünyayı açınca bu uyarıyı alıyorum. Çözebilecek var mı?

Dosya Ekleri

• Ekran görüntüsü 2024-11-22 124252.png
    Ekran görüntüsü 2024-11-22 124252.png
    548,4 KB · Görüntüleme: 60
Şu texture dosyası güncellenmeye çalışıyor iken oyunu çökertiyor sanırım textures klasöründen kaldırmayı deneyin. Kaldırmadan önce bir yere kopyalayın sorun o değilse daha büyük sorun olmasın.

net.minecraft.ResourceLocationException: Non [a-z0-9/._-] character in path of location: upgrade_aquatic:textures/entity/pike/chaın_pıckerel.png

Başka arkadaşlarda bakmak isterse:

Forge 1.18.2 Crash Report [#WKL4mIW]
textures klasörü yok sadece texture adında şu dosyalar var. Açamıyorum onları da.

Dosya Ekleri

• Ekran görüntüsü 2024-11-22 132937.png
    Ekran görüntüsü 2024-11-22 132937.png
    152,3 KB · Görüntüleme: 24
textures klasörü yok sadece texture adında şu dosyalar var. Açamıyorum onları da.
Attığım linke bakacak olursak hataların diğer sebebi bu dosyalar fakat bu dosyalar sadece hatayı veren mob'u değil diğer moblarıda içeriyor büyük ihtimalle çünkü ismi entity renderer.

Diğer ihtimal ise başka bir dosyada attığım png dosyası var. Mod klasörü içinde entitylerin olduğu bir texture pack yok mu ya? Modeller açıkta duruyor diye biliyorum çünkü.

İstersen attığın ser dosyalarını kopyalayıp sil öyle oyunu açmayı dene ama olacağını sanmam. Benim oyun bilgim buraya kadar. Başka bilenler yazsın veya yabancı Minecraft forumlarına sorsan daha iyi olur.

Attığım linke bakacak olursak hataların diğer sebebi bu dosyalar fakat bu dosyalar sadece hatayı veren mob'u değil diğer moblarıda içeriyor büyük ihtimalle çünkü ismi entity renderer.

Diğer ihtimal ise başka bir dosyada attığım png dosyası var. Mod klasörü içinde entitylerin olduğu bir texture pack yok mu ya? Modeller açıkta duruyor diye biliyorum çünkü.

İstersen attığın ser dosyalarını kopyalayıp sil öyle oyunu açmayı dene ama olacağını sanmam. Benim oyun bilgim buraya kadar. Başka bilenler yazsın veya yabancı Minecraft forumlarına sorsan daha iyi olur.
silip girmeyi denedim de yine olmadı. Yine de teşekkür ederim çok yardımcı oldun. Çok kral adamsın.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı