Bettlepc güvenilir mi?

saitamaGO

Hectopat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
AMD Ryzen 5 5600X / ASUS Radeon RX 6700 XT DUAL 12GB OC / 16GB RAM / 1 TB M.2 SSD
Bu monitörü almayı düşünüyorum. Fakat satıcı güvenilir mi emin olamadım. Bu satıcıdan alışveriş yapan var mı acaba? Kurumsal ve bilindik bir yerden almak istiyorum. Fakat taksit konusunda seçenekler kısıtlı olduğu için es geçmek durumda kaldım. Daha iyi seçenek varsa yardımcı olursanız da sevinirim.
Daha önceden çokça satış yapmış ve 9.6 profil puanı var. Zaten satış Hepsiburada'dan olduğu için sorun olmaz.

Daha önceden çokça satış yapmış ve 9.6 profil puanı var. Zaten satış Hepsiburada'dan olduğu için sorun olmaz.

HB'nin kendisi olsa sorun yapmayacağım da. Ürün geldiğinde sorun çıkarsa iade noktasında problem çıkarması beni biraz düşündürüyor. Çok fazla satışı yok biraz inceledim 16 kişi falan değerlendirmiş satıcıyı. Sattığı harddisklerden bazılarını da aynısını değil muadilini göndermiş bunlar bir tereddüte soktu beni. Yanlış mı düşünüyorum acaba?

evet taksit seçenekleri biraz kısıtlı. yoksa oradan alacağım.

HB'nin kendisi olsa sorun yapmayacağım da. Ürün geldiğinde sorun çıkarsa iade noktasında problem çıkarması beni biraz düşündürüyor. Çok fazla satışı yok biraz inceledim 16 kişi falan değerlendirmiş satıcıyı. Sattığı harddisklerden bazılarını da aynısını değil muadilini göndermiş bunlar bir tereddüte soktu beni. Yanlış mı düşünüyorum acaba?
HB uygulamasında satış yapılıyor sonuçta. Hepsiburada kontrol yapıyor her bir şirkete. Dediğim gibi sorun çıkacağını düşünmüyorum. Her ürün alan kişi değerlendirme yapmıyor. En az 50 satışı vardır diye düşünüyorum.

Güncelleme: Güvenilir 35klık alışveriş yaptım herhangi bir sorun çıkmadı.

Ben buradan bir şey almayı düşünüyorum ama adam sanki ben alacaklıymışım gibi zoraki zar zor cevaplar verdirince içime sinmedi. Adam gününde değil miydi de yazdım anlamadım

Ben buradan bir şey almayı düşünüyorum ama adam sanki ben alacaklıymışım gibi zoraki zar zor cevaplar verdirince içime sinmedi. Adam gününde değil miydi de yazdım anlamadım

Yok vazgeçtim buradan almaktan.

Yok vazgeçtim buradan almaktan.

Son düzenleme:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı