İstediğin marka var mı hocam? Logitech uyarsa güzel ekipmanlar bulabilirsin.
Aklımda marka yok ama adını sanını duymadığım şeyler de olmasın.
O mouse asla alınmaz. O klavye ne hocam öyleLogitech G G203 Lightsync Oyuncu Mouse Beyaz fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da
Logitech G G203 Lightsync Oyuncu Mouse Beyaz fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'dawww.vatanbilgisayar.com
SteelSeries Arctis Nova 1 Kablolu Mikrofonlu Oyuncu Kulaklığı - Beyaz fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da
SteelSeries Arctis Nova 1 Kablolu Mikrofonlu Oyuncu Kulaklığı - Beyaz fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'dawww.vatanbilgisayar.com
@382019 önerin varsa yapabilrisin hocam. F/P olarak Logitech gayet güzel marka.
O mouse asla alınmaz. O klavye ne hocam öyle? O kulaklık o parayı etmez.
Sen görmedin diye sorunsuz mu oluyor ürün?Tamam hocam tavsiye edebilirsin dedik zaten. G203 3 senedirde kullanıyorum sorununu görmedim.
Sen görmedin diye sorunsuz mu oluyor ürün?
Logitech G203 alınır mı?
Farem çok eskidi ve artık basmamaya başladı, değiştireceğim. Logitech G203 almayı planlıyorum. Sizce mantıklı mı, daha iyi alternatifleri var mıdır?www.technopat.net
Sen görmedin diye sorunsuz mu oluyor ürün?
Logitech G203 alınır mı?
Farem çok eskidi ve artık basmamaya başladı, değiştireceğim. Logitech G203 almayı planlıyorum. Sizce mantıklı mı, daha iyi alternatifleri var mıdır?www.technopat.net
Logitech G102/G203 Lightsync neden tercih edilmemeli?
1.neden, sensör: Logitech G102 Lightsync ve G203 Lightsync mouselarda AM010 adında kötü bir sensör kullanılıyor, bu sensör 120IPS 20G değerlerine sahip, bu fareyi kullanan bir arkadaşım FPS oyunları da bu fare ile hızlı hareketler (flickler) yaptığınızda takılma yaşadığını söyledi. Bende mercury...www.technopat.net
Klavye olarak bu olur.Sen önermedin diye de kötü mü oldu hocam? Sorun yaşayanlar kadar yaşamayanlar da var belli ki komik olmayın lütfen
Güzel önerilerini bekliyorum iyi günler.
Klavye olarak bu olur.
Kulaklık bu.![]()
Razer Blackshark V2 X Kulaklık Fiyatı ve Özellikleri
Razer Blackshark V2 X Kulaklık özelliklerini incelemek ve en uygun fiyata satın almak için hemen tıkla!www.teknosa.com
Mouse bu.
Beyaz ekipman çok gereksiz pahalı hocam. Klavye'yi beyaz attım ama mouse ve kulaklık siyah maalesef. Ancak çok kaliteli ürünler alın derim, V2 X'in fiyatı süper anlamadığım şekilde![]()
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.