Beyaz G-Shock alınır mı?

Pagani desing (Rolex homage)
Fosforlu olarak biliyorum çoğu modelini geceleri parlıyor genelde çelik saatler olduğu için ağırdır normal saatlere göre ama kordonlarının çıkarma takma yerleri yaylı olduğu için durmadan çıkarma takma durumunda zamanla bozulma ihtimali var.

Ama yine de fosfor bakımından fosforu olan çoğu saate göre geride kalıyor Pagani modeli.
Oak'lar hoşuma gidiyor, benzer diyebileceğimiz benim gördüğüm bir Casio 2100 var, homage olarak da Pagani Design. Pagani Seiko mekanizma kullanıyor, çok arada kaldım. Teşekkür ederim yorumunuz için.

G shocklar quartz saatlerin dışında tutulması kanaatindeyim çünkü uzun ömürlülük, kalite ve dayanıklılık konusunda bazen otomatik saatlerden bile iyi oluyorlar. Prx ile başlayan hikayeme geçen hafta ga 2100 1A1 Full Black modelini dahil ettim ve gerçekten çok hoş bir saat. Beyaz mı istiyorsun al, eğer kirlenirse AliExpress'ten dış tarafını alıp tekrar takabiliyorsun ve modlaması çok kolay. Düşünmene bile gerek yok çünkü her geçen gün bir şeyler pahalanabilir.

Kurmalı saatler daha kaliteli olur pillilere göre durmadan pil değiştirmek çok mantıklı değil.

G-Shock bu, Kurmalı G-Shock yoktur ve ayrıca kurmalı saatler bilmeyen biri için eziyettir. Ayrıca dünyada da en çok Quartz mekanizma kullanılır ve Seiko bu saat için 3 yıl garanti verir.

G-Shock bu, Kurmalı G-Shock yoktur ve ayrıca kurmalı saatler bilmeyen biri için eziyettir. Ayrıca dünyada da en çok Quartz mekanizma kullanılır ve Seiko bu saat için 3 yıl garanti verir.
Seiko değil yanlış yazmışım, Casio yazacaktım.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı