Beyaz klavye önerisi

• Konuyu başlatan Dinooo
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 20
  • Görüntüleme 906
Çok tatlı bir klavye aslında. :)

Kullandım kendisini hatta benzer markaların benzer %60'lık klavyelerini de kullandım hot swap olmayan klavyeler ilerisi için büyük risk bu fiyat bandındaki mekanik klavyelerde genelde bir süreden sonra çift basma tuşun takılı kalması gibi problemler doğuyor ve switchler lehimli olduğu için hiçbir şey yapamıyorsunuz.

Yok sadece bütçenin geniş olduğunu belirtmek için yazdım.

Şöyle yapın Aula F75 alın komple beyaz zaten isterseniz bazı tuşlar siyah ve gri onlara da PBT keycaps taktığınızda komple beyaz olmuş olur tuşlarla beraber ve uzun ömürlü bir klavye gecikme süreleride iyi kablosuz kullanabiliyorsunuz vsvs yanında 4 adet yedek switch oluyor. Tuşlarda sorun çıkarsa başka switch takıp yola devam edebiliyorsun

Şöyle yapın Aula F75 alın komple beyaz zaten isterseniz bazı tuşlar siyah ve gri onlara da PBT keycaps taktığınızda komple beyaz olmuş olur tuşlarla beraber ve uzun ömürlü bir klavye gecikme süreleride iyi kablosuz kullanabiliyorsunuz vsvs.

Çok güzel klavye ama stoklarda bulamadım hiç.

Farklı olsun derseniz ve RGB seviyorsanız bir bakın, ben beyaz MAD68 aldım buradan yarın elime ulaşır muhtemelen.
Benzeri burada başka marka ama daha pahalı.

Kullandım kendisini hatta Benzer markaların Benzer %60'lık klavyelerini de kullandım hot swap olmayan klavyeler ilerisi için Büyük risk Bu fiyat Bandındaki mekanik klavyelerde genelde Bir süreden sonra çift Basma tuşun takılı kalması giBi proBlemler doğuyor ve switchler lehimli olduğu için hiçBir şey yapamıyorsunuz.

Anlıyorum, tabii Benim tercih sebebim alanım olmaması ve Bütçemin fazla olmamasıydı kupon veya indirim denk gelirse 600₺-700₺ civarına ideal Bir klavye Bence. Bu tarz Bir sorunla karşılaşmadım umarım karşılaşmam :)

Çok güzel klavye ama stoklarda bulamadım hiç.

Hocam yurt dışında satıldığı için Türkiye'de sahibinden veya dolap üzerinden almanız lazım önerim sahibinden 1.500 2000 bandında bulunabiliyor sanırım. Ve sıfır satıyorlar. Zaten alanlar da Temu yurt dışından aldığı için oradan zamanında alıp sahibinden üzerinden satıyorlar

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı