Resim yok ve bütçeyi biz tahmin ediyoruz heralde.Genel olarak oyun için kullanmayacağım ama el yapısına uygun oturaklı ve tuş hissiyatı güzel bir mouse istiyorum arkadaşlar. Oyun Mouse'si olur fakat kablosuz olacak yani biraz ofis için kullanacağım ama arada oyunda oynayacağım, önerileriniz nelerdir?
Aşağıda resmini bıraktığım mouse benzer bir mouse olacak arkadaşlar.
Merhaba, görseli siteye yüklememişsiniz. Bütçeyi belirtirseniz size yardımcı olabiliriz.Genel olarak oyun için kullanmayacağım ama el yapısına uygun oturaklı ve tuş hissiyatı güzel bir mouse istiyorum arkadaşlar. Oyun Mouse'si olur fakat kablosuz olacak yani biraz ofis için kullanacağım ama arada oyunda oynayacağım, önerileriniz nelerdir?
el yapısına uygun oturaklı ve tuş hissiyatı güzel bir mouse istiyorum
Logitech G102 bakabilirsin ama biraz küçük bir mouse.Genel olarak oyun için kullanmayacağım ama el yapısına uygun oturaklı ve tuş hissiyatı güzel bir mouse istiyorum arkadaşlar. Oyun Mouse'si olur fakat kablosuz olacak yani biraz ofis için kullanacağım ama arada oyunda oynayacağım, önerileriniz nelerdir?
Hangi el için?
VXE R1 Wireless Mouse
Önemli: VXE R1 Wireless Mouse ürününün Pro - Pro Max modelleri, VGN Dragonfly 4K Hz USB Reciever Dongle ürünü ile uyumluluk göstermektedir. Mouse ürünlerinde iade politikası: Sadece ambalajı açılmamış ürünler 14 gün içerisinde iade edilebilir. Bu ürün grubunda iade koşulları ile ilgili daha...wraithesports.com
Resim yok ve bütçeyi biz tahmin ediyoruz herhalde.
Sağ el hocam.
Hocam resim yüklemeye çalıştımda olmadı şimdi yüklüyorum. Hocam bütçe 500 ile 100 yani çok pahalı bir ürün istemiyorum ama zorlarsam alırım yani.
Eki Görüntüle 2074806
Bu Mouse'nin kablosuzu gibi yani bu Mouse'ye benzeyecek ama kablosuz.
Logitech G305 Lightspeed Beyaz Kablosuz Oyuncu Mouse 910-005292 Fiyatı - Trendyol
logitech G G305 LIGHTSPEED 12.000 DPI Kablosuz Oyuncu Mouse, Beyaz 910-005292 yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.www.trendyol.com
Bu nasıl al derseniz bunu alacağım.