Beyaz mouse pad önerisi

Şu indirimde. YouTube'da Enes özen de bunu kullanıyor. Sizin öneriniz kullandıklarınız var mı?
Ancak kirlenme durumları oluyormuş yabancı yorumlara göre. Makineye atıp yıkanabiliyor sanırım. Kenarları dikişsiz olması sıkıntı yaratır mı bilemiyorum. Logitech G305 kullanıyorum.

Screenshot_9.jpg

Bir de bu var ama yorumlar bunun daha kötü görünüyor. Aslında şekil kenarlar daha hoş gibiydi. Fiyat olarak da daha uygun.

Screenshot_10.jpg

Tercih ederseniz onun yerine Bunu öneririm bu fiyata imkansız bende aynı ölçülerde bir fare ped kullanıyorum ve çok rahat.
Beyaz masam var ve beyaz istiyorum kardeşim. Kasayı masaya koyunca kullanmış olduğum büyük mouse padi kasanın altına sıkıştırmam gerekiyor. Hem de beyaz yada gri daha iyi duracaktır.

Şu an kullandığım bu.

WhatsApp Görsel 2023-09-02 saat 21.29.46.jpg

Screenshot_13.jpg

Beyaz masam var ve beyaz istiyorum kardeşim. Kasayı masaya koyunca kullanmış olduğum büyük mouse padi kasanın altına sıkıştırmam gerekiyor. Hem de beyaz yada gri daha iyi duracaktır.

Şu an kullandığım bu.

Eki Görüntüle 1928690

Eki Görüntüle 1928697
Hocam hyperxten memnun musun? Bende 3 4 yıllık steelseries var ama ilk 2 3 aydan beri sürekli üstünü silmem gerekiyor. Kaydırırken çok zorlanıyorum. Bunda öyle bir problem yaşadın mı ? yoksa sürekli yağ gibi kayıyor mu?

Hocam hyperxten memnun musun? Bende 3 4 yıllık steelseries var ama ilk 2 3 aydan beri sürekli üstünü silmem gerekiyor. Kaydırırken çok zorlanıyorum. Bunda öyle bir problem yaşadın mı ? yoksa sürekli yağ gibi kayıyor mu?
Memnunum ama pek oyun oynayan birisi değilim. Bu konuda çok bir şey diyemem ama sürekli üzerini silme ihtiyacı kesinlikle hissetmiyorum. Tabi bazı şeyler temas ettikçe o yerlerde silinince geçen grimsi lekeler oluşuyor. Yani tırnağımla bile sürtsem bu grilikler oluşuyor.

Bu versiyonu değil ama bunun S PRO olanını daha çok öneriyorlar. Özellikle oyuncular ve daha iyi kayması açısından sanırım o daha iyi olabilir.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı