az önce satıcıdan fotoğraflarını istedim, bu şekilde aslında hyperxin space tuşları tam oturuyor ne eksik ne fazla ama enter gibi diğer tuşlarda sıkıntı varSpelt işinize yaramaz hocam. Klavyenizin her tuşuyla uyumlu değil maalesef. 130 140 tuşlu olan setlerde oluyor genelde uyumlu alternatif tuşlar. Mesela space'in sol ve sağ tarafındaki tuş genişlikleri bile farklı. O nedenle dedim Spelt uyumsuz diye. Temu veya Amazon yurtdışında seçenekler var. Ama ucuz olanlarından bir kere arkadaşım aldı, tuşlarda çok bol kaldı iade ettik.
Temu United Kingdom | Explore the Latest Clothing, Beauty, Home, Jewelry & More
Make Temu your one-stop destination for the latest fashion products, cosmetics & more. Free shipping on items shipped from Temu. Free returns within 90 days. Shop on Temu and start saving.share.temu.com
Bu ürünün yorumları güzel görünüyor. ama yine de space'in sağ tarafındaki tuşların alternatifleri yok sette. Daha geniş kapsamlı gerekiyor diye düşünüyorum.
Spelt işinize yaramaz hocam. Klavyenizin her tuşuyla uyumlu değil maalesef. 130 140 tuşlu olan setlerde oluyor genelde uyumlu alternatif tuşlar. Mesela space'in sol ve sağ tarafındaki tuş genişlikleri bile farklı. O nedenle dedim Spelt uyumsuz diye. Temu veya Amazon yurtdışında seçenekler var. Ama ucuz olanlarından bir kere arkadaşım aldı, tuşlarda çok bol kaldı iade ettik.
Temu United Kingdom | Explore the Latest Clothing, Beauty, Home, Jewelry & More
Make Temu your one-stop destination for the latest fashion products, cosmetics & more. Free shipping on items shipped from Temu. Free returns within 90 days. Shop on Temu and start saving.share.temu.com
Bu ürünün yorumları güzel görünüyor. ama yine de space'in sağ tarafındaki tuşların alternatifleri yok sette. Daha geniş kapsamlı gerekiyor diye düşünüyorum.
amazonda 165 keycapli bi set buldum bunda belirttiğiniz gibi farklı boyutta space tuşları varHocam sizin klavyeniz özel bir boyut. O arakdaş tam belirtmemiş kaç tuş olduğunu. Örnek vermek gerekirse şöyle izah edeyim.
Eki Görüntüle 2448376
Eki Görüntüle 2448377
Eki Görüntüle 2448378
Bunlar benim farklı boyutlarda klavyelerim. Hepsine de dikkat edersen sağdaki shift tuşları, hemen space yanındaki tuşlar falan hep farklı farklı boyutlarda. O nedenle standart keycaps setleri yerine şu örneğini paylaştığım gibi bu klavyelerin tümüne uyum sağlayacak şekilde alternatif tuşlara sahip bir set almanız gerekli, yoksa uyumsuz tuşlar olacaktır maalesef:
Eki Görüntüle 2448381
Eki Görüntüle 2448382
Eki Görüntüle 2448383
Bunlar bendeki setler ve bunların hepsi de dilediğin boy klavyeye sorunsuz olarka uyum sağlıyor alternatif tuşları sayesinde. O nedenle dikkatli seçmen lazım alacağın seti.
Hocam gümrük limitini aşıyor ama. En son 1130 TL idi sanırım gümrük limitleri. 1100 TL güvenli olur.
Arkadaşlar iyi günler, Wraith W75 klavye aldım daha öncesinde kullandığım klavye Black Widow v3'tü HyperX siyah pudding keycap ile kullanıyordum. Şimdi W75'te beyaz olanlarını alıp kullanmak istiyorum ama enter tuşları uyumsuz. O yüzden bana özellikle beyaz pudding keycap önerebilir misiniz? Türkçe olup olmaması pek önemli değil. HyperX'in gibi boşluk tuşunda logo olmasın (boyutunu düşüreceğiz diye GIF havai fişek atıyor)
Eki Görüntüle 2448349
Böyle bir ürün buldum, bu siteyi bilen veya daha öncesinde alışveriş yapmış olan var mı?
SPELT 108 Tuş Universal Pudding Mekanik Klavye Tuş Takımı Kapağı Keycap Beyaz İngilizce Dizilimli
SPELT 108 Tuş Universal Pudding Mekanik Klavye Tuş Takımı Kapağı Keycap Beyaz İngilizce Dizilimliwww.spelt.com.tr
wraithtekiler pudding değil hocam sadece türkçe ışığı düzgün vermiyorSpelt senin klavyene olmuyor, https://share.temu.com/Za4NRj0bfdA bunu alabilirsin, wraithtten alabilirsin, ya da sarı siteden alabilirsin.
Evet. Mesela ben MOA seviyorum. Genişlik standarttır genelde ama kimisi üste doğru daralır kimisi köşeleri yuvarlak olur falan. Cherry ve Oem genelde sık tercihe diliyor veya klavyelerde standart geliyor.wraithtekiler pudding değil hocam sadece türkçe ışığı düzgün vermiyor
@KafadanKontak wraithtte bulunan keycapler cherry profile sahip yazıyor bizim baktıklarımız hep oem profil. sanırım bu yükseklik genişlik farkları ondan dolayı
Hocam o kadar video çekmişler fakat pudingin esas olayı olan ışıklı halini göstermemişler. Ucuz olanlardan veya fotoğrafsız yorumlu olanlardan kaçınmak lazım çünkü malzemeleri çok ince oluyor ve ışık sızdırıyor. Yani karanlıkta kötü bir görüntüsü oluyor. Genelde beyazlarda sızıyor yani. Sİyahlar bir nebze daha iyi.Spelt senin klavyene olmuyor, https://share.temu.com/Za4NRj0bfdA bunu alabilirsin, wraithtten alabilirsin, ya da sarı siteden alabilirsin.