Beyaz Pudding Keycaps Önerisi

W75 klavyem için hyperx pudding tr tuş takımı aldım . bu şekilde kombinledim . TR olanlar abs oluyor . Ayrıca enter tuşu da büyük geliyor uymuyor . w75 ten sağ alt kısımda 3 tuş özel boyut olduğu için birebir aynısını bulmanız çok zor . Bundan dolayı farklı renkte alıp kombinlerseniz gayet güzel gözüküyor. Ben çok memnun kaldım . Orjinal siyah keycapslerle çok sıkıntı yaşıyordum. Canım sıkıldıkça tasarımı da değiştiririm .

WhatsApp Image 2025-05-19 at 13.21.49.jpeg

W75 klavyem için HyperX pudding TR tuş takımı aldım. Bu şekilde kombinledim. TR olanlar ABS oluyor. Ayrıca enter tuşu da büyük geliyor uymuyor. W75 ten sağ alt kısımda 3 tuş özel boyut olduğu için birebir aynısını bulmanız çok zor. Bundan dolayı farklı renkte alıp kombinlerseniz gayet güzel gözüküyor. Ben çok memnun kaldım. Orijinal siyah keycapslerle çok sıkıntı yaşıyordum. Canım sıkıldıkça tasarımı da değiştiririm.

Eki Görüntüle 2494551

Hocam bence bu şekil kötü olmuş. Ama eline sağlık.

Hocam bence bu şekil kötü olmuş. Ama eline sağlık.
Hyperx Pudding Tr key caps setini 3 gün önce kargo dahil 279 tl ye satın aldım . bundan dolayı çok aşırı güzel olmasınıda beklemiyorum . Şuan için harfleri görebiliyor olmak fazlasıyla tatmin ediyor. Maviyle işaretlediğim tuşlar yerine olmayan tuşlar . hepsini takmadım tuşların üstüne koydum bundan dolayı yamuk gözüküyor olabilir

Dosya Ekleri

• tuşlar.jpeg
    tuşlar.jpeg
    295,5 KB · Görüntüleme: 13
Hyperx Pudding Tr key caps setini 3 gün önce kargo dahil 279 tl ye satın aldım . bundan dolayı çok aşırı güzel olmasınıda beklemiyorum . Şuan için harfleri görebiliyor olmak fazlasıyla tatmin ediyor. Maviyle işaretlediğim tuşlar yerine olmayan tuşlar . hepsini takmadım tuşların üstüne koydum bundan dolayı yamuk gözüküyor olabilir
yok hocam zaten bende hyperxin keycapsleri vardı önceki yorumlarda da foto atmıştım zaten gözüküyor. hem göze hitap etmediği gibi tuşlar eksik uyumlu değil, hem boşluk tuşundaki logo hoş durmuyor hem de hyperxin tuş boyut profili bizim klavyeye uygun değil. attığınız ikinci görseldeki görünüş hiç hoş durmamış bence çünkü hepsi konum anlamında yüzde yüz klavyeye tasarlandığı için birbirinden bağımsız yükseklikte özellikle sağdaki home pg up-dn tuşlarında çok belirgin. görünüş olarak geçtim hem yazı yazarken hem oyun oynarken rahatsız edici olur konfor açısından gibi düşünüyorum. temudan aldığım tuş takımı böyle gözüküyor tam uygun

WhatsApp Image 2025-05-24 at 7.27.13 PM.jpeg

yok hocam zaten bende hyperxin keycapsleri vardı önceki yorumlarda da foto atmıştım zaten gözüküyor. hem göze hitap etmediği gibi tuşlar eksik uyumlu değil, hem boşluk tuşundaki logo hoş durmuyor hem de hyperxin tuş boyut profili bizim klavyeye uygun değil. attığınız ikinci görseldeki görünüş hiç hoş durmamış bence çünkü hepsi konum anlamında yüzde yüz klavyeye tasarlandığı için birbirinden bağımsız yükseklikte özellikle sağdaki home pg up-dn tuşlarında çok belirgin. görünüş olarak geçtim hem yazı yazarken hem oyun oynarken rahatsız edici olur konfor açısından gibi düşünüyorum. temudan aldığım tuş takımı böyle gözüküyor tam uygun

Eki Görüntüle 2498124
Fotoğraftaki tuşların hepsi takılı değil.takılı olan tuşun üzerine koymuştum bunuda yazıda belirtmiştim.
Bu sizin attığınız resimdeki beyaz pbt tuş takımından bendede var temudan alınma. Mat olması gereken yerler ışık geçiriyor pbt fakat kalitesi düşük memnun değilim ayrıca türkçe değil.

Fotoğraftaki tuşların hepsi takılı değil.takılı olan tuşun üzerine koymuştum bunuda yazıda belirtmiştim.
Bu sizin attığınız resimdeki beyaz pbt tuş takımından bendede var temudan alınma. Mat olması gereken yerler ışık geçiriyor pbt fakat kalitesi düşük memnun değilim ayrıca türkçe değil.
türkçe mümkün değil bulamazsın pudding keycap sana öyle diyim hocam, çok araştırdım

Yeni konular

Geri
Yukarı