Beyaz RGB klavye tavsiyesi

Hocam konuyu merakla okumaya devam ediyor ve sakıncası yoksa bir soru sormak istiyorum, gamakay 87 gördüğüm en ışıklı klavyelerden birisi ama siz buna rağmen çıtaları zorlayıp daha fazla ışık istiyorsunuz. Bu kadar ışık istemenizin nedeni nedir ? Gözünüz yorulmuyor ve sıkılmıyor musunuz :D Ben kasamdaki tek RGB olan egzoz fanını bile katma gereği duyuyorum göz alıyor diye sizin ki bana baya bi garip geliyor.

Ek olarak ışıklar çok daha fazla gözüksün istiyorsanız alacağınız klavyeye sonrasında saydam tuşlar alarak RGB'leri daha rahat görebilirsiniz.

Hocam konuyu merakla okumaya devam ediyor ve sakıncası yoksa bir soru sormak istiyorum, GamaKay 87 gördüğüm en ışıklı klavyelerden birisi ama siz buna rağmen çıtaları zorlayıp daha fazla ışık istiyorsunuz. Bu kadar ışık istemenizin nedeni nedir? Gözünüz yorulmuyor ve sıkılmıyor musunuz :D ben kasamdaki tek RGB olan egzoz fanını bile katma gereği duyuyorum göz alıyor diye sizin ki bana bayağı bir garip geliyor.

Ek olarak ışıklar çok daha fazla gözüksün istiyorsanız alacağınız klavyeye sonrasında saydam tuşlar alarak RGB'leri daha rahat görebilirsiniz.

Hocam ışıktan ziyade şu tarz bir klavye istiyorum ve de inanın diğer önerilen klavyeler bana da garip geliyor ne bileyim klavyeye baktığımda aklımda bir fabrika ya da boyası eskimiş bir bina gibi görünüyor :D gerçekten bir de şu keşfetteki RGB dolu odalardan yapmaya hazırlanıyorum yakında yeni kasa toplayacağım.
1720218311226.png

Bir de hocam gamekayde çevresinde RGB yanıyor fakat içindeki RGB'yle karışıyor ama gamekayi kesinlikle not ettim çok güzel klavye.

Hocam YouTube'a yazmıştımda bu kadar RGB yapanı bulamamıştım.
Burak Şolt'un seçtiği kasayı sende seçebilirsin sonuçta transparan kasa daha fazla ışık geçirecektir ve puddin keycaps takarsan al sana ışıl ışıl klavye. Elektrik, elektronik aksamı çok bilmem ama bataryadan belki daha fazla rgb bağlantısı da yapabilirsin tam tahminim yok bu konuda. Kasada çalışma alanı çok fazla usb güç vericisi takıpta ekstra rgb takabilirsin vsvs öneri sadece.

Burak şolt'un seçtiği kasayı sende seçebilirsin sonuçta transparan kasa daha fazla ışık geçirecektir ve puddin keycaps takarsan al sana ışıl ışıl klavye. Elektrik, elektronik aksamı çok bilmem ama bataryadan belki daha fazla RGB bağlantısı da yapabilirsin tam tahminim yok bu konuda. Kasada çalışma alanı çok fazla USB güç vericisi takıpta ekstra RGB takabilirsin vsvs öneri sadece.

Transparan sevmiyorum ki hocam Türkçe kaynak sınırlı o yüzden Custom işine hiç girmiyorum.

Galiba bu klavyeyi alacağım YouTube'da izlediğimde bazıları tamamen klavyeyi diziyordu o yüzden soruyorum bunu aldığım zaman tam bir şekilde bu şekilde gelecek değil mi?

Son düzenleme:
Transparan sevmiyorum ki hocam Türkçe kaynak sınırlı o yüzden Custom işine hiç girmiyorum.

Galiba bu klavyeyi alacağım YouTube'da izlediğimde bazıları tamamen klavyeyi diziyordu o yüzden soruyorum bunu aldığım zaman tam bir şekilde bu şekilde gelecek değil mi?

E bu da transparan yani şeffaf, sevmediğinizi belirtmiştiniz falan? Siz tam olarak ne seviyorsunuz? Ne söylersek o olmaz bu olmaz diyorsunuz, gerçekten yardımımızı istiyor musunuz?

E bu da transparan yani şeffaf, sevmediğinizi belirtmiştiniz falan? Siz tam olarak ne seviyorsunuz? Ne söylersek o olmaz bu olmaz diyorsunuz, gerçekten yardımımızı istiyor musunuz?

Size 0'dan klavye toplamayacagim dedigim halde israrla sadece ayni seyi soyleyip duruyorsunuz ayrica klavye transparan falan degil bunu nereden uydurdunuz? Sizin herhangi bir yardiminiz olmadi hocam merak etmeyin.

Hocam ışıktan ziyade şu tarz bir klavye istiyorum ve de inanın diğer önerilen klavyeler bana da garip geliyor ne bileyim klavyeye baktığımda aklımda bir fabrika ya da boyası eskimiş bir bina gibi görünüyor :D gerçekten bir de şu keşfetteki RGB dolu odalardan yapmaya hazırlanıyorum yakında yeni kasa toplayacağım.Eki Görüntüle 2243274

Bir de hocam gamekayde çevresinde RGB yanıyor fakat içindeki RGB'yle karışıyor ama gamekayi kesinlikle not ettim çok güzel klavye.
Ok çekerek ne istediğimi soylemistim zaten aldimda sadece klavyenin transparan olduğunu nereden cikardiniz merak ediyorum?

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı