Beyaz set vs siyah set

Daha fazla  
Merhaba arkadaşlar! Beyaz ve siyah olmak üzere sıfır ikinci el karışık iki adet set ayarladım. İlk olarak siyah set şu şekilde:

Toplam 3250TL tutuyor. İkinci olarak beyaz set ise şu şekilde:

Toplam 3800 tutuyor.
Açıkçası Param Güvende sisteminin koyduğu komisyon pek önemli değil benim için. Eğer beyaz seti alırsam daha sonrasında dongle alıp 4KHz kullanabilirim fareyi. Sistemim de genel olarak siyah renkler daha yoğun ancak Rainbow aydınlatmalara sahip olduğu için siyah veya beyaz olması çok bir şeyi değiştirmez. Ekstra olarak önerileri alabilirim.
Beyaz sete belki şöyle bir ekleme yapabilirim, Darmoshark M3 serisinin fareleri şekil olarak elime daha uygun diye düşünüyorum:

Beyaz bence. Günümüzde beyaz setler çok hoş duruyor.

Siyah setin asilliği daha iyi duruyor.

Ajazz AK871 modeli sadece kablosuz çalışıyor, arka aydınlatması yok. Kullananlardan gecikme yönünde şikayetler var. Bazıları da o kadar olmadığını söylüyor ama genel olarak oyun için önerilmiyor. Alıp test edilebilir lakin 2. el olduğu için ben riske girmezdim. Bunu aklınızda bulundurun.

Günümüzde klavyeler falan hepsi RGB olduğundan beyaz olup olmaması hiçbir şeyi değiştirmez. Ayrıca kirler daha belirgin olacağından beyaz kullanman ileri zaman o güzel görüntüyü pek de vermeyecektir. Aynı para ise alabilirsiniz fakat daha fazla tutuyorsa önermem.

Bu mesajı yazmak yerine bilginiz varsa parçalar hakkında bilgi verin veya öneri yapın

Beyaz setdeki fare daha iyi ben olsam renkden çok donanıma önem verırım.

@N1cht başka bir klavye öneriniz var mı?
@XPLSG ondan değil hocam. Bakınız klavye kronik sorunlu bir model çıktı. Bilgisi olan varsa paylaşması açısından açtım konuyu. Ayrıca farklı önerisi olan da olabilir.
@Lejax farklı bir klavye öneriniz var mı? Sıfır veya ikinci el olabilir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…