Beyaz set vs siyah set

@belirsizz almanca modeli hocam bu. Sanırım ingilizce modelinde mevcut değil. Satıcıya dongle bulunup bulunmadığı hakkında soru sordum dönüş yapmadı daha. Almanca modelinde Y ve Z tuşlarının yerini değiştirsem yeterli olur bana. Klavyeye bağlı olarak Darmoshark M3 Pro'nun ya siyah ya da beyaz modelini alacağım.

Ekran Görüntüsü (204).png

@belirsizz Almanca modeli hocam bu. Sanırım İngilizce modelinde mevcut değil. Satıcıya dongle bulunup bulunmadığı hakkında soru sordum dönüş yapmadı daha. Almanca modelinde Y ve Z tuşlarının yerini değiştirsem yeterli olur bana. Klavyeye bağlı olarak Darmoshark M3 Pro'nun ya siyah ya da beyaz modelini alacağım.

Eki Görüntüle 2282822

Yanlış anlamışım, İngilizce modelde kablosuz özelliği yok.
Bizim İngilizce yerine Almanca önermemizin sebebi daha çok Almanca modelinin kablosuz özelliği sunması, Y ve Z tuşunu değiştirirseniz ve tuş düzeni XDA değilse sırıtırlar.

@belirsizz ingilizce modelinde 2.4GHz bağlantı desteği yok mu? Bazı modellerinde dongle bulunmuyormuş sanırım. Bluetooth bağlantı ile oyun oynanmaz zaten. Geriye bir tek kablolu bağlantı kalıyor.
Amazonda satılan modellerde sadece Almanca versiyonunda vardı, sarı sitede işler nasıl bilmiyorum.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı