Hocam beyaz setup'ta her zaman kir leke toz daha belli olur fakat bana göre beyaz daha güzel gözükmekte her her gün kısa bir temizlik yapacaksanız beyaz alın.Merhaba. Ben setup kuracağım no RGB istediğim şeyler şık ve iddialı görünmesi buna göre siyah mı seçmeliyim beyaz mi?
Hocam beyaz Setup'ta her zaman kir leke toz daha belli olur fakat bana göre beyaz daha güzel gözükmekte her her gün kısa bir temizlik yapacaksanız beyaz alın.
Merhaba. Ben setup kuracağım no RGB istediğim şeyler şık ve iddialı görünmesi buna göre siyah mı seçmeliyim beyaz mi?
Fiyat ve kirlenmeme açısından siyah, genellikle beyaz ürünlerde sararma gibi sorunlar olabiliyor.Merhaba. Ben setup kuracağım no RGB istediğim şeyler şık ve iddialı görünmesi buna göre siyah mı seçmeliyim beyaz mi?
sorun teşkil ediceğini düşünmüyorum.Fiyat ve kirlenmeme açısından siyah, genellikle beyaz ürünlerde sararma gibi sorunlar olabiliyor.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.