Klavye, fare, mouse pad, kulaklık ve masa komple beyaz olduğu için şu anki kasamı masanın üstüne koyasım gelmiyor siyah olduğu için. Sistemimi zaten yükseltecektim fakat yükseltmişken sizce beyaz mı toplasam? Eğer beyaz kasa toplamaya kalkarsam extradan 30 bin TL fazla ödemem gerekiyor. Yani şu alttaki parçaları alırsam sırf beyaz olması için 30 bin TL fazladan vermem gerekecek. Beyaz toplamayıp işime yarayan şeyleri alırsam 30 bin TL cebimde kalıyor. Fakat bu sefer de kasanın çirkinliği gözüme batacak ha bire. Siz olsanız ne yapardınız?
Tipini beğendiğim için bu kasayı seçtim
ram
sıvı soğutucu
fan
anakart
Ekran kartı, PSU ve işlemci kaldı geriye. Ekran kartını 5000 serisi geldiğinde beyaz 5090 veya 5080 almayı düşünüyorum. PSU'yu, ekran kartı soketleri değiştiği için ATX 3.1 PSU'lar çıkınca alacağım. İşlemci olarak da 9800x3D alacağım çıkınca.
Ne dersiniz sizce beyaz kasa trendine ben de girsem mi?
Tipini beğendiğim için bu kasayı seçtim
ram
sıvı soğutucu
fan
anakart
Ekran kartı, PSU ve işlemci kaldı geriye. Ekran kartını 5000 serisi geldiğinde beyaz 5090 veya 5080 almayı düşünüyorum. PSU'yu, ekran kartı soketleri değiştiği için ATX 3.1 PSU'lar çıkınca alacağım. İşlemci olarak da 9800x3D alacağım çıkınca.
Ne dersiniz sizce beyaz kasa trendine ben de girsem mi?
Son düzenleyen: Moderatör: