Satılık Beyaz Steelseries Arctis 3

Rionide

Kilopat
Katılım
21 Ağustos 2015
Mesajlar
218
Makaleler
3
Yer
Essex
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Meslek
Öğrenci
Satın aldığım ikinci el anakartımın ses portunun çalışmaması nedeniyle -ilgili konu- USB girişli bir kulaklığa yönelmek istiyorum. Bu nedenle çok çok memnun kalarak kullandığım 1 senelik Arctis 3'ümü satışa çıkarıyorum.

Ürün linkteki mağazadan alındı: Link
Ürünümün kendi çektiğim unboxing videosu: Link

Ürünüm temiz kullanıldı ancak 1 senelik kullanıma bağlı minör eskime de yok değil. Kutusu, faturası ve kutu içeriği -bazı stickerlar hariç- tam duruyor. Söylediğim gibi fazlasıyla memnun kaldığım, herhangi bir sorunu olmayan bir kulaklık. Steelseries Engine hesabım da ürünle beraber verilecek. Fotoğrafları ilgilenmeniz durumunda kısa süre içerisinde paylaşırım.

Tercihim İstanbul içi elden satıştır, önce havale sonra kargo yolu da izlenebilir.

03.09.18 Güncelleme;
Sistem değişikliğimden ötürü satma talebimi duraklatıyorum ancak iyi bir teklif vermeniz durumunda fikrimi değiştirebilirim. Teşekkürler.
Adsız.png
 
Son düzenleme:
Minör eskime nedir?
 
Alıcı değilim ama bence en ideal fiyatı 200₺.
Yine de siz bilirsiniz tabii.
 
Konuyu açışımdan bu yana 1.5 ay geçmiş, sistemimi değiştirdim artık satma gereği duymuyorum ha eğer güzel bir teklifle gelirseniz düşünürüm. Ürünün hiç bir problemi yok fiziki olarak sadece 0 ürün görünümünde değil demek istemiştim minör eskime diyerek.

Ben bu kulaklığı 80£'a satın aldım, 600 liraya satacak değilim ancak 200 liraya da hiç satacak değilim. Şuan buradaki satış fiyatı neyse az düşüğüne bırakırım.
 
Ürünü Gittigidiyor üzerinden satarsanız 250 TL verebilirim.
 
şuan bu kulaklığın yerine almayı düşündüğüm kulaklıkların da fiyatı uçtuğundan, 300TL den aşağı satış düşünmüyorum. Söylediğim gibi halihazırda memnunum ciddi bir satış gayem yok.
 

Geri
Yukarı