Yapan çok bu işi.Arkadaşlar merhaba aklıma bir fikir geldi size de danışmak istiyorum. Fikrim şu: Beyaz baskısız tişört alıp baskı yerlerinde tanıdığım var orada tişörtleri baskılayıp internette satma fikri. Sizce iyi mi? Kazandırır mı?
Birazcık sermaye lazım. Gerekli alet adevat lazım. Ondan sonra satarsın. Biraz da reklam verirsen daha iyi olacaktır. Şansınız açık olsun.Arkadaşlar merhaba aklıma bir fikir geldi size de danışmak istiyorum. Fikrim şu: Beyaz baskısız tişört alıp baskı yerlerinde tanıdığım var orada tişörtleri baskılayıp internette satma fikri. Sizce iyi mi? Kazandırır mı?
Sosyal medyada ünlü olursanız parayı kurarsınız onun haricinde zorArkadaşlar merhaba aklıma bir fikir geldi size de danışmak istiyorum. Fikrim şu: Beyaz baskısız tişört alıp baskı yerlerinde tanıdığım var orada tişörtleri baskılayıp internette satma fikri. Sizce iyi mi? Kazandırır mı?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.