Beyaz ve kaliteli mouse pad önerisi

Hocam tam da bu cosmic class'ı gözüme kestirmiştim. Masaya yapışmaz derken yani sürekli hareket mi eder diyorsunuz anlamadım. Ayrıca bazılarının dediğine göre fps oyunlarında cam mousepad ile aim'i kontrol edemezsin falan diyorlar doğru mu ?
Hocam her şey sizin alışkanlıklarınızda bitiyor. Belki cam olanı alıp sevmeyeceksiniz belki de performansınızı arttıracak. Onun dışında masada kaymaz zaten. Kaysa neden satsınlar.

Hocam her şey sizin alışkanlıklarınızda bitiyor. Belki cam olanı alıp sevmeyeceksiniz belki de performansınızı arttıracak. Onun dışında masada kaymaz zaten. Kaysa neden satsınlar.
Aslında mousepad çok da mühim bir şey değil. Sizin de dediğiniz gibi alışkanlık meselesi. Ben açıkçası uzun ömürlü olmasına ve kolay temizlenebilir olmasına bakıyorum. Cam almak mantıklı gibi.

o halde şunu mu alayim hocam ? Wraith Cosmic Glass V2 Mousepad

Hocam yapışma olayından kastınızın masaya bildiğiniz gibi cam kupalar iz bırakır ve bazen zor kalkar ya ben onu kast ettiğinizi düşündüm.

Yoksa kaymaz bunlar ve hatta genelde ağır oldukları için mouse hareketlerinde zaten hareket etmezler.

Aslında mouse pad çok da mühim bir şey değil. Sizin de dediğiniz gibi alışkanlık meselesi. Ben açıkçası uzun ömürlü olmasına ve kolay temizlenebilir olmasına bakıyorum. Cam almak mantıklı gibi.

O halde şunu mu alayim hocam? Wraith Cosmic Glass V2 Mousepad

ASUS tarafıyım hocam.

Aslında mousepad çok da mühim bir şey değil. Sizin de dediğiniz gibi alışkanlık meselesi. Ben açıkçası uzun ömürlü olmasına ve kolay temizlenebilir olmasına bakıyorum. Cam almak mantıklı gibi.

o halde şunu mu alayim hocam ? Wraith Cosmic Glass V2 Mousepad
Kullanıcı yorumları iyi. Eğer beğenmezseniz iade edersiniz.

Yoksa kaymaz bunlar ve hatta genelde ağır oldukları için mouse hareketlerinde zaten hareket etmezler.

ASUS tarafıyım hocam.
Hocam zaten altında silikon ayaklar var.

Anladım hocam tamamdır. O halde cam mouse pad sipariş geçeceğim. Sizin attığınız ASUS mu yoksa şu üst mesajımda attığım cosmic class V2 mi alayim sizce?

İkisinin de incelemelerini izleyin ve karşılaştırın hocam. Cam mouse pad hiç kullanmadım ikisi arasında size bir seçim yaptırmam doğru olmaz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı