Beyaz veya red switch num pad olan klavye önerisi

Bütçe
2000 - 3000

TheEgE4

Decapat
Yer
İstanbul
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
AMD Ryzen 7 7800X3D || ASUS Prime B850M MAX || ASUS PRIME Radeon RX 9070XT
Meslek
Bilişim Bölümü Öğrenci
Merhaba, bir tane güzelinden beyaz red switch klavye arıyorum ama %60 olmasın, numpad tuşları olursa iyi olur. Şimdiden sağ olun.

Son düzenleyen: Moderatör:
Satıcı güvenilir mi bilmiyorum.
İsterseniz kasa alıp kendiniz toplayabilirsiniz. Bu linkteki satıcı güvenilirdir.

Bakıyorum Hemen.

2. attığınız linkde kendimiz yapıyoruz demi?

2. attığınız linkde kendimiz yapıyoruz demi?
Evet yanında switch ve keycap de sipariş etmeniz gerekiyor attığım linkte sadece kasa mevcut. Kasa, keycap ve switch aldıktan sonra tek yapmanız gereken switchleri kasaya takmak ondan keycapi switchlere takmak.

Evet yanında switch ve keycap de sipariş etmeniz gerekiyor attığım linkte sadece kasa mevcut. Kasa, keycap ve switch aldıktan sonra tek yapmanız gereken switchleri kasaya takmak ondan keycapi switchlere takmak.

Yapılır aslında böyle şeyler yapmak hoşuma gidiyor.

Yapılır aslında böyle şeyler yapmak hoşuma gidiyor.
Toplamak isterseniz ürünlerin tam linkini ve nasıl biraz daha ucuza alabileceğinizi açıklayabilirim. Piyasada custom toplamak dışında tam güzel beyaz ve red switch Ak992 dışında pek rastlamadım.

Toplamak isterseniz ürünlerin tam linkini ve nasıl biraz daha ucuza alabileceğinizi açıklayabilirim. Piyasada custom toplamak dışında tam güzel beyaz ve red switch Ak992 dışında pek rastlamadım.
Yani Yardımcı Olursanız Çok Çok Sevinirim.
Evet Bende Bulamadım, 5 6 ay önce beyaz bir %60 klavye aldım ve onu kullanıyorum ama biraz problem çıkartıyor %60 olduğu için

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…