Beyerdynamic DT 770 Pro ile oyun oynanır mı?

Merhaba arkadaşlar, bir arkadaşım yurt dışında ve Türkiye'ye gelecek, ben de bu kulaklığın fiyatını sordum ama şaka gibi gittiği yerde indirimliymiş ve 120 euro. Sizce bu kulaklık ile bilgisayarda oyun oynanır mı ya da IEM almak mı daha mantıklı? Bu arada 80 ohm olanı alırsam ses kartı gerekir mi?

IEM alacaksan SIMGOT EM6L 1DD+4BA In-Ear Headphone bunu ve buradan al. Geçiyor siparişler.

Hocam bu siteden arkadaşıma (Türkiyede) Simgot EW300 aldırmıştım. Sadece son zamanlarda 1-2 kişi gördüm ShenzenAudio illegal deyip yardım etmemiş.

Yok öyle bir şey. Al bak benim siparişimi ben demiştim 25 euro altı geçirin yapacağız merak etmeyin dediler. Ayrıca maile YunExpress ile göndermelerini ayrıca palexpress distrübörlüğünde gönderebilir misin de geçer.

1745781627279.png

Ne aldınız acaba hocam? Bu arada tamam bende EW300 alacağım galiba.

Chu 2 almıştım denemek için ihtiyacım olmasa da. Yazın büyük ihtimal blessing 3 alacağım buradan. Bir arkadaşıma dusk falan da almıştık sorunsuz geçiyor. Vergi de ödemiyorsun.

Chu 2 almıştım denemek için ihtiyacım olmasa da. Yazın büyük ihtimal blessing 3 alacağım buradan. Bir arkadaşıma dusk falan da almıştık sorunsuz geçiyor. Vergi de ödemiyorsun.
Blessing 3 250 dolar olan mı hocam ? Birde Chu 2 zaten ülkemizde var neden yurtdışından aldınız ki ?

Blessing 3 250 dolar olan mı hocam? Bir de Chu 2 zaten ülkemizde var neden yurt dışından aldınız ki?

Wraith'de stok yok. Akalinde var da 1500 lira. Bana 880 TL'ye geldi. Blessing 3 360 dolar. Ülkemide neredeyse 2 katı 26 bin lira. Ayrıca bir tıkta denemek için aldım shenzheni. Ama zaten 2-3 yıldır hala geçiyor siparişler. Şu ana kadar hiçbir YunExpress siparişimde vergi ödemedim.

Wraith'de stok yok. Akalinde var da 1500 lira. Bana 880 TL'ye geldi. Blessing 3 360 dolar. Ülkemide neredeyse 2 katı 26 bin lira. Ayrıca bir tıkta denemek için aldım shenzheni. Ama zaten 2-3 yıldır hala geçiyor siparişler. Şu ana kadar hiçbir YunExpress siparişimde vergi ödemedim.
Blessing 3 yerine bunu öneririm.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı