gearbass Hectopat Katılım 11 Haziran 2019 Mesajlar 245 29 Ağustos 2021 #1 Sizce beyin nakli mümkün olabilir mi? Nakilden sonra beden değişikliği sonucunda ruh vb. konularda neler olabilir sizce?
Sizce beyin nakli mümkün olabilir mi? Nakilden sonra beden değişikliği sonucunda ruh vb. konularda neler olabilir sizce?
467838 Kilopat Katılım 9 Haziran 2021 Mesajlar 2.737 Makaleler 2 Çözümler 36 Yer Türkiye, Konya 29 Ağustos 2021 #2 Başka bir kişi olursunuz.
G gunegos Picopat Katılım 18 Temmuz 2021 Mesajlar 45 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Ağustos 2021 #3 gearbass dedi: Sizce beyin nakli mümkün olabilir mi? Nakilden sonra beden değişikliği sonucunda ruh vb. konularda neler olabilir sizce? Genişletmek için tıkla... Şu an öyle bir şey yok ama bir kadavrada denendiğini biliyorum insana yapmaya izin vermezler.
gearbass dedi: Sizce beyin nakli mümkün olabilir mi? Nakilden sonra beden değişikliği sonucunda ruh vb. konularda neler olabilir sizce? Genişletmek için tıkla... Şu an öyle bir şey yok ama bir kadavrada denendiğini biliyorum insana yapmaya izin vermezler.
Dean.308 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 12 Haziran 2020 Mesajlar 2.895 Çözümler 8 Yer Ohio 29 Ağustos 2021 #4 Öyle bir şey olursa ruhun bedenin kalır belki ama anıların beynini aldığın kişinin anıları olur kısacası beynini aldığın kişi olursun... Dean.308 dedi: Öyle bir şey olursa ruhun bedenin kalır belki ama anıların beynini aldığın kişinin anıları olur kısacası beynini aldığın kişi olursun... Genişletmek için tıkla... Mesela aklıma bir oyun geldi cyberr diye başlıyor.
Öyle bir şey olursa ruhun bedenin kalır belki ama anıların beynini aldığın kişinin anıları olur kısacası beynini aldığın kişi olursun... Dean.308 dedi: Öyle bir şey olursa ruhun bedenin kalır belki ama anıların beynini aldığın kişinin anıları olur kısacası beynini aldığın kişi olursun... Genişletmek için tıkla... Mesela aklıma bir oyun geldi cyberr diye başlıyor.
2 270504 Kilopat Katılım 18 Temmuz 2019 Mesajlar 1.142 Çözümler 1 29 Ağustos 2021 #5 Dean.308 dedi: Öyle bir şey olursa ruhun bedenin kalır belki ama anıların beynini aldığın kişinin anıları olur kısacası beynini aldığın kişi olursun... Mesela aklıma bir oyun geldi cyberr diye başlıyor. Genişletmek için tıkla... Mobil ise cyberika olabilir mi?
Dean.308 dedi: Öyle bir şey olursa ruhun bedenin kalır belki ama anıların beynini aldığın kişinin anıları olur kısacası beynini aldığın kişi olursun... Mesela aklıma bir oyun geldi cyberr diye başlıyor. Genişletmek için tıkla... Mobil ise cyberika olabilir mi?
EndoBero Hectopat Katılım 13 Ocak 2021 Mesajlar 930 Daha fazla Cinsiyet Diğer 30 Ağustos 2021 #6 Mümkün olabilir. Ancak bunu yaparsanız hafızanızın değişeceğini düşünüyorum. Belki de istisnaları vardır bilemiyorum.
Mümkün olabilir. Ancak bunu yaparsanız hafızanızın değişeceğini düşünüyorum. Belki de istisnaları vardır bilemiyorum.
lain7 Centipat Katılım 1 Haziran 2021 Mesajlar 893 Makaleler 3 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Ağustos 2021 #7 Ruh diye bir şey yok.
Ekmek Reis Hectopat Katılım 12 Ocak 2021 Mesajlar 1.802 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Ağustos 2021 #8 lain7 dedi: Ruh diye bir şey yok. Genişletmek için tıkla... Var.
znmeda Centipat Katılım 1 Mayıs 2021 Mesajlar 396 Makaleler 2 30 Ağustos 2021 #9 Artık siz olmazsınız
lain7 Centipat Katılım 1 Haziran 2021 Mesajlar 893 Makaleler 3 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Ağustos 2021 #10 lain7 dedi: Ruh diye bir şey yok. Genişletmek için tıkla... Bazı bölgesel nakillerde hafıza kaybı yaşanmayabilir, tahminimce.
lain7 dedi: Ruh diye bir şey yok. Genişletmek için tıkla... Bazı bölgesel nakillerde hafıza kaybı yaşanmayabilir, tahminimce.