Beyin sapı kanseriyim

Çok geçmiş olsun, Allah şifa versin. Umutsuz olmayın, birebir yaşamayan bilemez tabi ama bu tarz durumlarda moral çok önemlidir. İnşallah buraya tekrardan yazarak atlatmış olduğunuzu bildireceksiniz.

Allah şifa versin.

Potansiyel olarak realistlik içeren moral bozabilecek ve rahatsız edebilecek bir mesaj. Okumamanız tercih edilir.
Bazen elimizden bir şey gelmez. Elimizde olanları iyi değerlendirmemiz gerekir. 2. evre pek erken değil. Ama pek geç de değil. Hala bu lanet hastalıktan kurtulma şansınız var. Bu hastalıkta insana en çok zarar veren psikolojisi. Siz kendiniz iyi tutmaya çalışın. Biliyorum, insanın içini daran, psikolojik olarak çöküntüye uğratan bir hastalık. Ancak yine de güçlü kalmak için elinizden geleni yapın. Hayallerinizi gerçekletirin, mutlu olacağınız şeyler yapın.
Hayat çok değişik. Her gününüzü son gününüz gibi yaşamanız gerekiyor bazen. Her gününüzü mutlu yaşayın, aksiliklere takılmayın. En önemlisi kendinize iyi bakın, güçlü bir şekilde savaşın.

Çok geçmiş olsun.

@snoxyyy üzülecek veya darınaracak bir durumun yok açıkça söylemek isterim.

Hastalıklar hayatımızın bir parçası ve evresidir ve daima öyle olacaktır. Bir gün illa iyileşecek ve hayatınız neyse devam edeceksinizdir. Kendim pek çok hastalık ve badire atlattım.

Ever kanser sıçradığı için beyinsel algımı bozuyormuş.

Son olarak senden hariç bir arkadaş daha vardı kanser olan kendisi iyileşti ve halen forumu kullanıyor.

Allah şifa versin hocam. Umarım her zaman bizimle beraber olursunuz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…