Beyin sapı kanseriyim

Çok geçmiş olsun, Allah şifa versin. Umutsuz olmayın, birebir yaşamayan bilemez tabi ama bu tarz durumlarda moral çok önemlidir. İnşallah buraya tekrardan yazarak atlatmış olduğunuzu bildireceksiniz.
 
Merhaba arkadaşlar, öncelikle. Beni, hayali arkadaşım var konusundan belki görmüşsünüzdür. O konudan sonra biraz zaman geçti ve benim gözlerim kararmaya, geçici körlük yaşamaya başladım (6- 10 saniye civarı). Daha sonra bu yüzden bir doktora gittik ve doktor gözlerime baktı. Herhangi bir sorun göremedi. Daha sonra gözlerimin, yani şu gözlerimin bağlı olduğu damarların falan bir emarını istedi ama orada da sorun yoktu. Daha sonra beyin ile ilgili bölüme yönlendirdiler. Orada yine emar çekildi beynime ve doktor şüphelenip test falan istedi ve beyin sapı kanseri olduğum ortaya çıktı. Tümörüm kötü huylu olduğu için beynime yayılmaya başlamış. 2. evreymiş. Bu durumu birkaç saat önce hastanede öğrendim. Dayanamayıp burada paylaşmak istedim. Yaklaşık 1 ay sonra ise ameliyatım var. Yani tüm bu halüsinasyon olayı tümörün beynime sıçramasında kaynaklıymış. 2. evreyi bitirmek üzere tümör. Şans dileyin. :(.
Allah şifa versin.
 
Potansiyel olarak realistlik içeren moral bozabilecek ve rahatsız edebilecek bir mesaj. Okumamanız tercih edilir.
Bazen elimizden bir şey gelmez. Elimizde olanları iyi değerlendirmemiz gerekir. 2. evre pek erken değil. Ama pek geç de değil. Hala bu lanet hastalıktan kurtulma şansınız var. Bu hastalıkta insana en çok zarar veren psikolojisi. Siz kendiniz iyi tutmaya çalışın. Biliyorum, insanın içini daran, psikolojik olarak çöküntüye uğratan bir hastalık. Ancak yine de güçlü kalmak için elinizden geleni yapın. Hayallerinizi gerçekletirin, mutlu olacağınız şeyler yapın.
Hayat çok değişik. Her gününüzü son gününüz gibi yaşamanız gerekiyor bazen. Her gününüzü mutlu yaşayın, aksiliklere takılmayın. En önemlisi kendinize iyi bakın, güçlü bir şekilde savaşın.
 
Çok geçmiş olsun.
 
@snoxyyy üzülecek veya darınaracak bir durumun yok açıkça söylemek isterim.

Hastalıklar hayatımızın bir parçası ve evresidir ve daima öyle olacaktır. Bir gün illa iyileşecek ve hayatınız neyse devam edeceksinizdir. Kendim pek çok hastalık ve badire atlattım.
 
Ever kanser sıçradığı için beyinsel algımı bozuyormuş.

Son olarak senden hariç bir arkadaş daha vardı kanser olan kendisi iyileşti ve halen forumu kullanıyor.

 
Allah şifa versin hocam. Umarım her zaman bizimle beraber olursunuz.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı