enzooo Centipat Katılım 28 Eylül 2024 Mesajlar 81 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Ekim 2025 #1 Dostlar artık mantıklı düşünemiyor gibiyim. Bazen çok dalgın oluyorum unutkanlık da var. Vücudum orada ama aklım başka bir yerde gibi gözüm görüyor ama aklım sanki algılamıyor. Önceden böyle değildim. Çözümü var mıdır? Doktora gitmek istemiyorum.
Dostlar artık mantıklı düşünemiyor gibiyim. Bazen çok dalgın oluyorum unutkanlık da var. Vücudum orada ama aklım başka bir yerde gibi gözüm görüyor ama aklım sanki algılamıyor. Önceden böyle değildim. Çözümü var mıdır? Doktora gitmek istemiyorum.
amneisac Femtopat Katılım 20 Mayıs 2025 Mesajlar 56 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Ekim 2025 #2 Kaliteli bir uyku düzeni, sağlıklı ve dengeli bir beslenme, Kafein ve alkolü sınırlandırabilirsiniz ve stres'den uzak durmanızı tavsiye ederim.
Kaliteli bir uyku düzeni, sağlıklı ve dengeli bir beslenme, Kafein ve alkolü sınırlandırabilirsiniz ve stres'den uzak durmanızı tavsiye ederim.
enzooo Centipat Katılım 28 Eylül 2024 Mesajlar 81 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Ekim 2025 #3 amneisac dedi: Kaliteli bir uyku düzeni, sağlıklı ve dengeli bir beslenme, Kafein ve alkolü sınırlandırabilirsiniz ve stres'den uzak durmanızı tavsiye ederim. Genişletmek için tıkla... sende de varmıydı beyin sisi
amneisac dedi: Kaliteli bir uyku düzeni, sağlıklı ve dengeli bir beslenme, Kafein ve alkolü sınırlandırabilirsiniz ve stres'den uzak durmanızı tavsiye ederim. Genişletmek için tıkla... sende de varmıydı beyin sisi
amneisac Femtopat Katılım 20 Mayıs 2025 Mesajlar 56 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Ekim 2025 #4 enzooo dedi: sende de varmıydı beyin sisi Genişletmek için tıkla... Yani çok olmasa da var gibi, dalgınlık gibi.
enzooo dedi: sende de varmıydı beyin sisi Genişletmek için tıkla... Yani çok olmasa da var gibi, dalgınlık gibi.