Huzura kavuşursunuz.Bundan 17 yıl öncesine gidip bebek halimi öldürürsem bana ne olur?
Ama şansa bağlı oldu. Bu sefer şans yüzünüze gülmeyebilir.5 dakika öncesine gideceksem o araba yine bana çıkardı. Olan şeyi tekrar yaşayacağım çünkü.
Yani büyük bir kaseden kağıt çekildiğini varsayarak seçimi tekrarladığımız durumda kağıtların kase içindeki yerleşimi yine aynı olacaktı ve seçen kişi tıpatıp aynı şekilde seçerse yine aynı kağıdı seçerdi. Ama olasılıksal olarak düşünürsek iş değişir.Yani yaşadığınız talihli olay geçmişe gidince yine aynı saatde, aynı saniyede başınıza tekrar gelir mi?
Mesela çarkı çeviren ya da kavanozdan isim seçen şahıs farklı davranabilir.Gelmeme ihtimali de var. Çünkü o an senin hareketlerin ile geçmişteki hareketin bir olmayacak.
Evet öyle olurdu. Şans da bir olaslık ve etraftaki koşullara göre tetiklenir.Mesela çarkı çeviren ya da kavanozdan isim seçen şahıs farklı davranabilir.
Bundan 17 yıl öncesine gidip bebek halimi öldürürsem bana ne olur?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.