Beyine Format Atmak

@M. Oğuz GÖK hocam, bu konuda tecrübeniz var ise ne mutlu size.

Ergenlik dönemindeki insanlar her şeyde kararsızdırlar. İsterler, hayal ederler, sahip olduğunu düşünür, sonra da unutur.

Yola çıkış şekliniz yeni birini bulayımsa boş gelir. Genelde egoları için sevgililik var 18 yaş altında. Popülerizimin köleleri. Iphone olsun havam olsun gibi.
Ergenlik dönemindeki insanlar her şeyde kararsızdırlar. İsterler, hayal ederler, sahip olduğunu düşünür, sonra da unutur.
Ergenlik diye beyin hastalığımı var ? Harika bir genelleme.

hocam, 18 yaş altı insanlar ergenlik döneminde olduğu için boş geliyor dikkatinizi celbederim .
18 yaş altı diye birşey yok. Bazı insanlar erken girer ve erken ergenlikten çıkar, bazıları geç girip geç çıkar. 25 27 yaşlarına kadar ergenlik devam edebilir.

@I3eyaz hocam siz ne demek istediğimi anladınız mı?

Bunları, sosyal ortamda, dergilerde veya insanlardan öğreniyorum. Benim demek istediğim ergenlik döneminde olan insanlar her şeye bir kulp takabilirler. Beyin hastalığı ne alaka?

Sayenizde ergenliğin hangi yaş civarlarında biteceğini öğrendim. Anlatmak yerine kulp takmakta ayrı bi mesele .

Benim demek istediğim ergenlik döneminde olan insanlar her şeye bir kulp takabilirler.
Üsteki cümleden alttaki sonuca varamadım malesef. "İsterler, hayal ederler, sahip olduğunu düşünür, sonra da unutur." Bunlar kişinin beyninde veya ruhunda oluşan sıkıntılar sonucu oluşabilir.

Ergenlikte bazı kişilerde ruhsal problem olabilir ama "İsterler, hayal ederler, sahip olduğunu düşünür, sonra da unutur." bu biraz değişik olmuş.

@I3eyaz hocam, ergenlikte ikisi de yaşanabilen şeyler.
"İsterler, hayal ederler, sahip olduğunu düşünür, sonra da unutur." Bu cümlede ilişkiler hakkında görüşümü söyledim. İmzamı okuyun lütfen . Ve o benim görüşüm.

Ne ara ayrıldın, ne ara yeni birini buldun. Şaşırdım vallahi. Bende işler bu kadar hızlı değil. Ayrıldıktan sonra kendime gelmem 4-5 ay sürdü, üzerinden 1,5 yıl geçti. Hala yakınlaşmak istemiyorum bir kıza.

He pardon görmedim.
Ve o benim görüşüm.
Bilimsel şeylerde böyle görüşler olmaz.
ergenlikte ikisi de yaşanabilen şeyler.
Aslında olabilir ama ne bende ne çevremde nede bilimsel kitaplarda böyle birşey yok. Bunları çok büyük bir genelleme almana gıcık oldum ☺. Özür dilerim imzana bakmadan yorum yaptım ama genelde sistem özellikleri yazıyorlar.

Benim sorunlarım ne bilmiyorum ama öğrenmem gereken çok şey var hala. Mesela, bilimsel kitaplarda bu tarz şeylerin olmayacağını yeni öğrendim .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…