Beyine Format Atmak

Onu sizi kızdırmak için ve öc almak için söyledi böyle birşey yapacağını düşünmüyorum. Diyelimki Allah korusun yaptı. Hiç vurmaya değmez hocam diyelim sizde ikisini vurdunuz. Sonra ne olacak peki ? Hapse ve günaha gireceksin hem bu dünyada hemde öbür dünyada çekeceksin bunun cezasını. Değer mi ? Peki ya böyle bir surum olduğunda ailene ne olacak ? Onlarıda düşünmelisiniz. Bırakın ne yaparsa yapsın. Sizde başka biriyle çıkın be on önemsemediğinizi gösterin. Bu durumda oda belki sizi özleyecek ve böyle birşey yapmayacak.
Sonuna kadar haklısın. İnsan sinirden saçmalıyor. Bende bu yüzden unutmak istiyorum. Anlaşılan en iyisi yenisini bulmak. Ama o hatayı yaparsa çok üzülürüm. 2.5 yıl beraberliğimiz var. O kadar çok dil dökmeme rağmen affetmedi. Bende yol vermeye çalışıyorum.

Sonuna kadar haklısın. İnsan sinirden saçmalıyor. Bende bu yüzden unutmak istiyorum. Anlaşılan en iyisi yenisini bulmak. Ama o hatayı yaparsa çok üzülürüm. 2.5 yıl beraberliğimiz var. O kadar çok dil dökmeme rağmen affetmedi. Bende yol vermeye çalışıyorum.

Hocam artık diyecek birşey bilmiyorum. En iyisi yenisi. Unutursunuz. O yokkende yaşabiliyordunuz ve yaşayabileceksiniz.

Hocam artık diyecek birşey bilmiyorum. En iyisi yenisi. Unutursunuz. O yokkende yaşabiliyordunuz ve yaşayabileceksiniz.
Yeni birini bulmaya başladım. Özlemek dert etmek anlamsız. Belli ki sevmiyor beni. Beni düşünmeyen birine değer vermeyeceğim. Allah razı olsun hocam. Saolun. Anladım ki hiç bir kıza değerinden fazla değer verilmemeli.

2,5 yıllık beraberlik çok uzun bir süre. Eğer başka birisini bulduysa hiç uğraşma derim, amma ve lakin insan sevdiğinin peşinden gitmeli. Eğer gerçekten o'nun seni sevdiğine ve senin o'nu sevdiğine inanıyorsan ayrıca tekrar barışmak istiyorsan bir şeyler yapmalısın. Git tekrar tekrar konuş çiçekler al seni unutmasına izin verme. Fakat bazen koparıp atmak gerekiyor, işte o en acı şey. Sanırım sizin aranızda ki ilişki de oraya gelmiş. Hayırlısı diyelim, olur ya hayat bu neler olacağını kimse bilemiyor.

Dostum aynısı hepimize oldu ondan başka güzel yok diyorsun şuan. Ama bak 2-3 ay sonra biri karşına gelecek ne güzel insanlar ne iyi kalpliler varmış diyeceksin. İnan bana bunu zamanında kör kütük aşık olan birisi diyor. Yaz tatilindesin aç film izle oyun oyna dışarı çık gez. Geçecek bunlar.

2,5 yıllık beraberlik çok uzun bir süre. Eğer başka birisini bulduysa hiç uğraşma derim, amma ve lakin insan sevdiğinin peşinden gitmeli. Eğer gerçekten o'nun seni sevdiğine ve senin o'nu sevdiğine inanıyorsan ayrıca tekrar barışmak istiyorsan bir şeyler yapmalısın. Git tekrar tekrar konuş çiçekler al seni unutmasına izin verme. Fakat bazen koparıp atmak gerekiyor, işte o en acı şey. Sanırım sizin aranızda ki ilişki de oraya gelmiş. Hayırlısı diyelim, olur ya hayat bu neler olacağını kimse bilemiyor.
Tekrar barışmayı bende istiyorum. Ama başkasını buldu ya inanmıyorum. Bende onun peşinden koşarak değilim. Yazık etti onca anıya zamana. Ne diyelim umarım daha iyi birini bulur mutlu olurum. Teşekkürler yorumun için.

Aynen bende soracaktım ama unutmuşum.
Yanlış anlaşılma söz konusu. İnandiramiyorum, aksini. Başka biriyle yattiğımı sanıyor.

Varsın sırf öyle sandığı için yatsın biriyle, kaybeden kendi olacak. Sen yol ver. 2.5 yıla saygısı yokmuş demek bu. Seni de sapık sanmaya devam etsin. Kendini bildiğin sürece sıkıntı yok, yaymaya başlarsa da senin için karalama kampanyası başlatırsa o zaman sınırlarını aşar. Umarım olmaz bu.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı