Beynimizin yüzde kacini kullaniriz?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Nette biraz arastirma yaptim; %10'unu kullaniyormusuz. Bu ne kadar dogru olabilir bilmiyorum. Birakin %100'u, insan beyninin %30'unu kullansa bile dunyayi ele gecirir. Bunun filmi bile var. İzlemeyen mutlaka satın alıp izlesin.

Yalan onlar, beynimizin tüm bölümlerini %100 olarak kullanabiliyoruz, kullanıyoruz.

Bence tamamını kullanıyoruz bu tabi ki benim görüşümdür sonuçta vucutta fazlalık veyahut işe yaramayan bir organ yok beyin de buna dahil.

Asla cevaplanmamış ve cevaplanamayan bir soru. Kesin bir cevabı yok. Bana sorarsanız beynimizin %10'unu kullanıyoruz. %100'ünü kullanabilseydik Flash olurduk ve ölümsüz olurduk bence. Ya da bu kadar sınırlandırılmazdık. Aynı zamanda karşımıza çıkan bir İntegral sorusunu bile ışık hızında doğru bir şekilde cevaplandırabilir, takılmazdık.

Nette biraz arastirma yaptim; %10'unu kullaniyormusuz. Bu ne kadar dogru olabilir bilmiyorum. Birakin %100'u, insan beyninin %30'unu kullansa bile dunyayi ele gecirir. Bunun filmi bile var. İzlemeyen mutlaka satın alıp izlesin.

Ben zaten %100'ünü kullanıyorum ama bazılarının ki artıktan başka bir şey değil.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı