Beyond Two Souls child soldiers save dosyası

Oyunu oynamayalı çok uzun zaman oldu. Yanlış hatırlamıyorsam oyunu bitirdikten sonra istediğin bölüme girip oynayabiliyorsun veya bitirmene gerek yok, geçmiş olduğun bölümler açılmış oluyor. Bu durumda %100 save dosyası indirip bu şekilde yapabilirsin.

Denedim hocam, ama olmadı. Oyunu sildim kart değiştirince baştan başlarım.

Yani oynayacaksanız yapın, benim için çok geç artık.
Oynadım, bitirdim. Yalan olmasın sıktı bazı yerleri. Ondan dolayı bitirdiğim gibi sildim direkt. İyi ki ucuza aldım. Neyse, madem öyle hayırlı olsun şimdiden yeni ekran kartın. Detroit: Become Human hiç oynamadıysan yenisiyle beraber kesinlikle oynamanı tavsiye ederim.

Teşekkürler, Detroit'i %10 kadarını oynamıştım biraz girişlerini. Spolier vermeyeyim Beyond'da ortaları sıkıcı biraz ama sonlarda düzeliyor gibi.

Teşekkürler, Detroit'i %10 kadarını oynamıştım biraz girişlerini. Spolier vermeyeyim Beyond'da ortaları sıkıcı biraz ama sonlarda düzeliyor gibi.
Detroit'te 3 robot tanıştıktan sonra açmaya başlıyor kendisini, o yönünü çok sevdim. Beyond'da da kronolojik oynamadım. Ondan dolayı sıkılma ihtimalim nedir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…