- Makaleler
- 15
Anlamadığım şekilde save dosyası silindi, internette de bulamadım. Bu chapterdaki save dosyasını nasıl bulabilirim?
Denedim hocam, ama olmadı. Oyunu sildim kart değiştirince baştan başlarım.Oyunu oynamayalı çok uzun zaman oldu. Yanlış hatırlamıyorsam oyunu bitirdikten sonra istediğin bölüme girip oynayabiliyorsun veya bitirmene gerek yok, geçmiş olduğun bölümler açılmış oluyor. Bu durumda %100 save dosyası indirip bu şekilde yapabilirsin.
Şu anda indirip deneyebilme fırsatım var. İstersen senin için deneyebilirim. En azından dediğim şeyi yapabilip yapamadığıma bakarım.Denedim hocam, ama olmadı. Oyunu sildim kart değiştirince baştan başlarım.
Yani oynayacaksanız yapın, benim için çok geç artık.Şu anda indirip deneyebilme fırsatım var. İstersen senin için deneyebilirim. En azından dediğim şeyi yapabilip yapamadığıma bakarım.
Oynadım, bitirdim. Yalan olmasın sıktı bazı yerleri. Ondan dolayı bitirdiğim gibi sildim direkt. İyi ki ucuza aldım. Neyse, madem öyle hayırlı olsun şimdiden yeni ekran kartın. Detroit: Become Human hiç oynamadıysan yenisiyle beraber kesinlikle oynamanı tavsiye ederim.Yani oynayacaksanız yapın, benim için çok geç artık.
Teşekkürler, Detroit'i %10 kadarını oynamıştım biraz girişlerini. Spolier vermeyeyim Beyond'da ortaları sıkıcı biraz ama sonlarda düzeliyor gibi.Oynadım, bitirdim. Yalan olmasın sıktı bazı yerleri. Ondan dolayı bitirdiğim gibi sildim direkt. İyi ki ucuza aldım. Neyse, madem öyle hayırlı olsun şimdiden yeni ekran kartın. Detroit: Become Human hiç oynamadıysan yenisiyle beraber kesinlikle oynamanı tavsiye ederim.
Detroit'te 3 robot tanıştıktan sonra açmaya başlıyor kendisini, o yönünü çok sevdim. Beyond'da da kronolojik oynamadım. Ondan dolayı sıkılma ihtimalim nedirTeşekkürler, Detroit'i %10 kadarını oynamıştım biraz girişlerini. Spolier vermeyeyim Beyond'da ortaları sıkıcı biraz ama sonlarda düzeliyor gibi.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.