Beyond: Two Souls co-op mu oynanmalı yoksa tek oyunculu mu?

• Konuyu başlatan CBum
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 8
  • Görüntüleme 9.971
Makaleler
4
Yer
Alanya
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
İşlemci: AMD Ryzen 3 3100 - Anakart: Gigabyte B450M-S2H - Ekran Kartı: Sapphire Pulse RX 6600 - RAM: Adata XPG Gammix 8GB 3200MHz (x2) - SSD: GeIL Zenith R3 High Performance 512GB - HDD: WD Blue 1TB 7200RPM - Kasa: Dark Diamond Pro Mesh - PSU: High Power 500W 80+ Bronze - Monitör: Asus TUF Gaming VG259QR 165HZ 1 ms

İşletim Sistemi: Windows 11 Pro

Telefon: Samsung Galaxy A52
Merhaba, oyunu dün aldım ve indirdim. Şu an klavyem ve ayrıyeten oyun kolum mevcut. Sizce hikayeyi tek başıma mı oynaman daha iyi olur yoksa bir arkadaşım ile beraber mi?

@eskilerin meraklisi iyi, arkadaşıma klavyeyi kakalayayım o zaman. :D CO-OP oynayacağız hocam sanırım teşekkürler.
Co-op mu vardı? Beyond Two Souls'u klavyeyle oynamak çok zor. Gamepadle oyna.
Varmış hocam oyuna girince ve Steam mağaza sayfasından gördüm ben de. Birimiz Jodie birimiz Aiden oluyoruz.

CO-OP modu Beyond Two Souls için pek de uygun değil. Çünkü bazı bölümlerde neredeyse full Jodie ile oynadığımız da oluyor. Ki Jodie'yi oynayan kişi için Aiden'i kullanamamak çok sıkıcı olacaktır. Tavsiyem bölüm sonlarında karakterleri değişin. Örneğin Aiden'i yöneten Jodie'ye geçsin, devamlı olarak tekrarlayın. Ama yine de sıkıcı olacaktır hocam pek iyi düşünülmüş bir mod değil.

@aragonnnn02 teşekkürler hocam. Bir de orijinal mi tavsiye edersiniz yoksa düzenlenmiş mod mu?

@aragonnnn02 çoğu kişi orijinal demiş de, sebebini de yazarsanız bizim için çok iyi olur.

@aragonnnn02 çoğu kişi orijinal demiş de, sebebini de yazarsanız bizim için çok iyi olur.
Olay akışını düzgün bağladıklarını düşünmüyorum ya. Çok oradan oraya gidiyor orjinalde. Tabi yine oynayan karar verir ama ben 4 kere bitirdim kronolojikde acaba ne olacak? Buradan nereye bağlanır acaba? diye düşünmeden edemiyorsunuz ama orjinalde dediğim gibi çok oradan oraya atlıyor. Kitabın sayfalarını rastgele okumak gibi düşün.
Düzelteyim, dört kere oynadım üçünü kronolojik birini orjinal sıralamada.*

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı