Beyoyun'dan kod alan var mı?

Yani dün üyenin söylediği yalan üzerine sayfaya bende dahil bir olumlu reklammış gibi bir algı oluştu hatta bende olumsuz atıfta bulunarak konuyu sayfaya ilettim. Sayfa sahibi zaten olaydan o sıra tatilde olduğu için sayfaya bakan editörü uyarınca girip bakmış ve işte cevapladı beni ve birkaç konuda aktif arkadaş ve ben sayfa sahibi ile bayağı konuştuk kendisi ile zaten o çocugun açtığı konuyla bir ilgisi olmadığı kesin çocuk yalan söylemiş yalanı biz patlatınca sayfa sahibine suçu atmış sayfa sahibi de gelince bu sefer kökten patladı :D ben tarafsızım biliyorsun zaten beraber sayfaya yüklendik ama sayfa sahibinin gerçekten bir alakası yokmuş bunu anladım.



Oyun konusunda bir şey diyemem net olarak ama herkese aynı oyunu vermesinin imkanı olduğunu düşünmüyorum zaten farklı oyunlar çıktığını söyleyenlerde var herkese aynı oyun gelse sayfa sahibi ilgilenmez diye düşünüyorum.

Ama açıklaması mantıklı Steam kasası gibi sistem bir yerde kar etmesi gerekiyor ve bu yüzden keyin içinde key fiyatından daha ucuza bulunabilecek oyunlar olması da normal geliyor. CS:GO kasası açtığımda o kadar para verip hep 1 TL'lik mavi skinler geliyordu :D sayfa sahibine tedarikçiden bir oran gelmiyormuş fakat bence ucuz oyunların çıkma olasılığı daha fazla olabilir normaldir ( daha önce almadım ama bana göre böyle olabilir) sonuçta sistemin kar etmesi lazım.

Oyunların geçmişte bir TL görmesine bir şey diyemem ama kur zamlarından sonra tüm oyunlar pahalandı geçmiş fiyatlarıyla karşılaştırmak ne kadar doğru bilemiyorum. Bana sorarsanız şansınıza güveniyorsanız ve fiyatı üzmeyecekse alın ama üzecek bir rakam ise kötü oyunlarında gelme ihtimalini göz önünde bulundurup almamak en iyisi.
Hocam ama şöyle birşey var kim bu tedarikçi, ve neden bu kadar birbirinden alakasız oyunlar var bana göre random falan değil, ne isteseler onu atıyorlar bu kadar aynı oyunun gelmesi tesadüf olamaz yada büyük oyunların çıkma şansı %1 falan.
 
Hocam ama şöyle bir şey var kim bu tedarikçi, ve neden bu kadar birbirinden alakasız oyunlar var bana göre random falan değil, ne isteseler onu atıyorlar bu kadar aynı oyunun gelmesi tesadüf olamaz ya da büyük oyunların çıkma şansı %1 falan.

Kodun tedarikçisini kimseye söyler mi bilmiyorum açıkçası benim olsa bende söylemezdim oyunlar zaten birçoğu bilindik oyunalr ama aslında biraz modası da hafiften geçmiş oyunlar Arma 3 falan zaten Far Cry 5 indirimler 80 TL'ye mi ne düşüyor yani kodlarının da çok zor bulunabilecek olduğunu düşünmüyorum sistem kar ettiği sürece içinden iyi oyunlarda gelebilir ki etmesi içinde ucuz oyunların olması gerekir. Zaten kendi liste paketinden çok az kar ettiğini sadece kur farkını zam olarak yansıttığını amacının da diğer paketlerin ve ileride ekleyeceği diğer birçok ürünün reklamı ve referansı olması açısından ucuzdan verdiğini söylüyor. Bence oluru olan ve çalışan bir sistem zaten satıcı aslında birçok büyük siteye ve satıcılarada başka paketler konusunda tedarik desteği sağlıyormuş bayağı tecrübesi var.

Dediğim gibi sayfa sahibinin oranalr hakkında bir bilgisi yok olsa bence mutlaka söyleyecek biri ama benim kanaatimce ucuz oyunların upside Arma 3 Cyber vs gibi bunların çıkma oranı biraz daha fazla bu normal bir durum bana kalırsa da csgo kasalarındaki sistemin aynısı.

Daha detaylı bilgi için istersen sayfa sahibiyle iletişime geç benim görüşlerim bunlar ucuz oyunların da çıkmasını göz önüne alarak denenebilir yok ben ucuz oyun gelirse üzülürüm diyen varsa da almasın yani.
 

Technopat Haberler

Geri
Yukarı