Bir çok insan Kızılay maden suyunu tercih etmiyor. Yani sporcu kesim en azından öyle. Bunun sebebi nedir? Ne fark var? Neden Böyle olduğunu merak ettim ve yazmak istedim. Şimdiden teşekkür ederim herkese.
İyi sosyaller..
Birçok insan Kızılay maden suyunu tercih etmiyor. Yani sporcu kesim en azından öyle. Bunun sebebi nedir? Ne fark var? Neden Böyle olduğunu merak ettim ve yazmak istedim. Şimdiden teşekkür ederim herkese.
İyi sosyaller.
Magnezyumu ve kalsiyumu düşük, sodyum oranı fazla. Günde en fazla 1500-2400 mg arası sodyum tüketmek lazımmış. Kızılayda 700 mg, Beypazarında 250 mg var. 20'lisi satılmıyor ayrıca galiba. 20'li alınca güzel bir indirim oluyor. Beypazarı da ne pahalanmış, 1 liraydı en son 3 lira olmuş. Sarıkız iyidir, daha ucuz. Sade içimi de daha rahat.
Ülkemiz su kaynakları açısından oldukça zengin. Maden suyu, yaz-kış, ama özellikle sıcak havalarda tüketimi artan bir içecek. Maden suyunun faydaları say
Bir çok insan Kızılay maden suyunu tercih etmiyor. Yani sporcu kesim en azından öyle. Bunun sebebi nedir? Ne fark var? Neden Böyle olduğunu merak ettim ve yazmak istedim. Şimdiden teşekkür ederim herkese.
İyi sosyaller..