BF 1 mi BF 2042 mi?

BF1 daha mantıklı. BF 2042 ilk çıktığında bayağı eleştirilmişti ve optimizasyonu kötüydü, sunucuları da boştu. Son halini bilmiyorum.
Son sezon güncellemesinden sonra sunucu durumu ve oyun çok toparlandı. BF 1 geceleri boş oluyorken neredeyse BF 2042 daha fazla oyuncuya sahip şu an. İlk çıktığından bu yana baya yol geldiler.
Sizce kış indirimlerinde tekrar indirime girer mi BF 2042 , ona göre BF1 alacağım tavsiyeniz üzerine.
Girer tabii ki. BF serisi çok indirime giriyor ya. En kötü 2 ayda bir indirimde görüyorum ben.

@KaraKartalw, son halini bilemiyorum. İsterseniz game Pass aboneliği alabilirsiniz, yanında EA üyeliği de geliyor olması lazım. Oradan BF serisi oynayabilirsiniz.

Ben o üyelik indirimlerine genelde çok sıcak bakmıyorum oyunun bende kalıcı olarak kalmasını istiyorum :D

Son sezon güncellemesinden sonra sunucu durumu ve oyun çok toparlandı. BF 1 geceleri boş oluyorken neredeyse BF 2042 daha fazla oyuncuya sahip şu an. İlk çıktığından bu yana bayağı yol geldiler.

Girer tabii ki. BF serisi çok indirime giriyor ya. En kötü 2 ayda bir indirimde görüyorum ben.

Hocam BF1'i satın aldım Steam'den 5.99 dolara artık BF2042 i diğer indirimlerde kovalıyacağız.

@darksouls9, rica ederim. Sonraki satın alımlarınızda dikkat edersiniz. Bir oyunu satın almadan önce Game Pass kütüphanesinde olup olmadığını kontrol edin. Eğer varsa Game Pass kütüphanesinden deneyip öyle satın alırsınız, diğer oyunları deneme fırsatını da elde etmiş olursunuz.

Hocam BF1'i satın aldım Steam'den 5.99 dolara artık BF2042 i diğer indirimlerde kovalıyacağız.
Güzel yapmışsınız kesinlikle keyif alırsınız. Bir de hikaye modlarını seviyorsanız kesinlikle bir bakın. Ben BF 1'in hikaye modlarını çok sevdim. Neredeyse bir günde bitirmiştim. İnanılmaz keyif aldım hikayeden. O savaş atmosferini ve savaş duygusunu birebir veriyor. Online kısmı da aynı şekilde savaş atmosferini sonuna kadar veren bir oyun. Keyifli oyunlar.

Güzel yapmışsınız kesinlikle keyif alırsınız. Bir de hikaye modlarını seviyorsanız kesinlikle bir bakın. Ben BF 1'in hikaye modlarını çok sevdim. Neredeyse bir günde bitirmiştim. İnanılmaz keyif aldım hikayeden. O savaş atmosferini ve savaş duygusunu birebir veriyor. Online kısmı da aynı şekilde savaş atmosferini sonuna kadar veren bir oyun. Keyifli oyunlar.

Çok teşekkür ederim yardımcı oldunuz, iyi geceler.

Çok teşekkür ederim yardımcı oldunuz, iyi geceler.

Kanka almadıysan ben kesinlikle BF 1 derim. 2042'yi denemedim ama BF1 ve 5'e sahibim 5'in sunucuları bomboş o yüzden 1 oynuyorum. Atmosfer olarak da 1 mükemmel bir oyundur tek sorunu eski grafikleri bence. 5 dolara mı euroya mı ne RTX modu vardı isterseniz onu deneyebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı