BF 1 şu an ne halde?

Ek olarak, Battlefield 3'de hileye rastlaman çok zor, oyun çok eski olduğu için hile bulman çok zor. Bulsan bile ban yedirtir büyük ihtimal. Tek sıkıntı, çok usta oyuncular var. Adamın gözünü bağlasan yine o jetle gelip, arkana geçip seni vuruyor. Bu da seni mecburen usta bir oyuncu olmaya zorluyor. İlk başladığım zaman "1" adam bile vuramazken, şu an 80'den aşağı vurmuyorum. O yüzden Battlefield 3'ü tercih etmeni öneririm.

Sisteminizin oyunu oynatıyor olması oyunun optimizasyonunun diğer oyunlara oranla kötü olduğu gerçeğini değiştirmez. Zayıf ekran kartları Metro Exodus'u oynatırken, daha güçlü ekran kartları Metro Exodus'da kasıyordu. Zayıf ekran kartına sahip birisinin çıkıp da ''oyunun optimizasyonu çok iyi'' demesine benziyor verdiğiniz cevaplar. Kasmıyorsa ne mutlu size, oynayın.

Sisteminizin oyunu oynatıyor olması oyunun optimizasyonunun diğer oyunlara oranla kötü olduğu gerçeğini değiştirmez. Zayıf ekran kartları Metro Exodus'u oynatırken, daha güçlü ekran kartları Metro Exodus'da kasıyordu. Zayıf ekran kartına sahip birisinin çıkıp da ''oyunun optimizasyonu çok iyi'' demesine benziyor verdiğiniz cevaplar. Kasmıyorsa ne mutlu size, oynayın.
750 Tİ ile orta-yüksek ayarlarda 60 FPS oynayabiliyordum. Diğer oyunlara kıyasla optimizasyonu oldukça iyi, EA'yi pek sevmem ama optimizasyon işini gerçekten çok iyi yapıyorlar, aynı durum Star Wars BF2'de de geçerli.

Diğer oyunlara oranla kötü optimize olduğunu iddia eden tek kişi sensin burada dikkat edersen. Sistemini de söylemiyorsun, nasıl dikkate alayım seni oyun bende 200 FPS çalışırken?

Diğer oyunlara oranla kötü optimize olduğunu iddia eden tek kişi sensin burada dikkat edersen. Sistemini de söylemiyorsun, nasıl dikkate alayım seni oyun bende 200 FPS çalışırken?
Araştırma yaparak. Oyunda sırf kendim istediğim FPS değerlerine ulaşamadığım için optimizasyonu kötü demiyorum. Sırf klavyem olduğu için atıp tutmuyorum.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı