Çözüldü BF 1'de çok fazla ölmek

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

baba777

Centipat
Daha fazla  
Arkadaşlar BF 1'e başladım çevrim içinde çok fazla ölüyorum 3 öldürme 23 ölüm 3.seviyeyim, yardımcı olabilir misiniz?

Çözüm
Peki hocam silah öneriniz ve oyunu iyice öğrenebileceğim bir harita var mı?
Boş sunucuları talim alanı olarak kullanıyordum ben, sen de öyle yapıp haritaları keşfedebilirsin. Silah olarak ise ilk başta taarruz sınıfına default olarak verilen silahla başla, sonra oynayış tarzına göre uzun-kısa menzilli silahlar arasında seçim yaparsın.
Haritayı ve siperleri kullanıp kendinizi çok göstermemeniz lazım. Kalabalık çatışmalardan da kaçınırsanız ölüm sayınız azalır.

Hocam sorun o değil oyun hakkın da pek bilgim yok ilk defa sürekli Online oyun oynuyorum. Böyle çatışmalar çok hızlı gerçekleşiyor CS gibi değil silah vs. öneriniz var mı?

Arkadaşlar BF 1'e başladım çevrim içinde çok fazla ölüyorum 3 öldürme 23 ölüm 3.seviyeyim, yardımcı olabilir misiniz?
Online daki çoğu kişinin en az 200 saati var. Oynaya oynaya gelişirsiniz.

Uçak ve tank olan haritalarda oyna. Bu araçları kullanırsan daha iyi olur. Yavaş yavaş öğrenirsin.

Oyunda iyileşmek için haritayı bilmen, silahları ve sınıfları iyi seçmen ve genel olarak kolsuz olmaman gerek. Ayrıca @Hoaxer'ın da dediği gibi oyun eski ve bu yüzden oyunu oynayan kitle çok iyi oynuyor. İlk zamanlarında sniper oynayıp pusmak gibi taktikleri dene, gerisi sonradan gelir.

Peki hocam silah öneriniz ve oyunu iyice öğrenebileceğim bir harita var mı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…