Boş sunucuları talim alanı olarak kullanıyordum ben, sen de öyle yapıp haritaları keşfedebilirsin. Silah olarak ise ilk başta taarruz sınıfına default olarak verilen silahla başla, sonra oynayış tarzına göre uzun-kısa menzilli silahlar arasında seçim yaparsın.Peki hocam silah öneriniz ve oyunu iyice öğrenebileceğim bir harita var mı?
Haritayı ve siperleri kullanıp kendinizi çok göstermemeniz lazım. Kalabalık çatışmalardan da kaçınırsanız ölüm sayınız azalır.
Ne yardım istiyorsun? Daha yeni başlamışsın ve gayet eski bir oyun yani yıllardır oynayan insanlar tabii ki senden daha iyi oynayacak. Zamana bırak.
Online daki çoğu kişinin en az 200 saati var. Oynaya oynaya gelişirsiniz.Arkadaşlar BF 1'e başladım çevrim içinde çok fazla ölüyorum 3 öldürme 23 ölüm 3.seviyeyim, yardımcı olabilir misiniz?
Oyunda iyileşmek için haritayı bilmen, silahları ve sınıfları iyi seçmen ve genel olarak kolsuz olmaman gerek. Ayrıca @Hoaxer'ın da dediği gibi oyun eski ve bu yüzden oyunu oynayan kitle çok iyi oynuyor. İlk zamanlarında sniper oynayıp pusmak gibi taktikleri dene, gerisi sonradan gelir.Arkadaşlar BF 1'e başladım çevrim içinde çok fazla ölüyorum 3 öldürme 23 ölüm 3.seviyeyim, yardımcı olabilir misiniz?
Oyunda iyileşmek için haritayı bilmen, silahları ve sınıfları iyi seçmen ve genel olarak kolsuz olmaman gerek. Ayrıca @Hoaxer'ın da dediği gibi oyun eski ve bu yüzden oyunu oynayan kitle çok iyi oynuyor. İlk zamanlarında sniper oynayıp pusmak gibi taktikleri dene, gerisi sonradan gelir.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.